Какъв баща сте, може да разбере според това каква зодия

...
Какъв баща сте, може да разбере според това каква зодия
Коментари Харесай

Класация – Какъв баща сте според вашата зодия?

Какъв татко сте, може да разбере съгласно това каква зодия сте. Астролозите изготвиха ранглиста на бащите от най-лошия към най-хубавия. Някои зодии могат да се гордеят – те са татковци за образец.

Какъв татко сте съгласно вашата зодия?

За страдание, някои зодии не са доста положителни в бащинството, само че това не трябва да ви отчайва, не забравяйте, че това е ранглиста изработен съгласно астрологията и постоянно може да има изключения.

12. Дева

Девата обича, когато всичко върви по неговия проект и проект. Така че децата му би трябвало да вършат това, което е вярно и да не стартират разногласия. Хаосът на фамилния живот не разрешава естетика, което затруднява Девата да резервира успокоение. Това може да го направи сериозен към децата. Но той ги обича, в действителност ги обича.

11. Овен

Овенът е добър мотиватор. Насърчава децата да работят и ги възпитава да бъдат мощни и самостоятелни. Именно с помощта на тези характерности той има две версии. В взаимозависимост от характера, той може да бъде най-подкрепящият татко на света или властният татко от детските кошмари.

10. Скорпион

Скорпионът не е толкоз прочувствен, колкото множеството знаци. Той има своята тъмна страна и му е мъчно да се отвори. Дори и пред децата, които обича. Той може да бъде загадъчен за някои неща, тъй че не всичките му страсти излизат нескрито, когато би трябвало. Той не постоянно може да ги изрази. Това, което би трябвало да му се признае, сигурно е грижата за благополучието на децата, предаността и лоялността. Той се бори за тях като лъв.

9. Стрелец

Стрелецът не е от хората, които мечтаят за фамилен живот. Харесва приключенията и ги търси в всекидневието. Въпреки това, в случай че реши да стане татко, той желае да го изследва и изживее толкоз, колкото и други области от живота.

8. Водолей

Водолеят има проблеми със основаването на прочувствени връзки. Семейството обаче му разрешава да се промени и да се отвори към другите. Децата го въодушевяват и го карат да се концентрира върху техните потребности. Той им демонстрира какви полезности би трябвало да одобряват и обръща внимание на значимото.

7. Близнаци

Децата зодия Близнаци би трябвало да бъдат общителни тъкмо като бащите си. Те постоянно ще приказват с тях, ще ги предизвикват да учат нови неща. Времето им дружно постоянно ще бъде интензивно. Посещение на кино, обиколки на забележителности. Мъжът Близнаци може да не е толкоз прочувствено обвързван като другите, само че постоянно ще дава всичко от себе си.

6. Риби

Рибите може да не са бащината фигура във връзка с родителството, само че те имат нещо, което никой различен знак няма – най-силната връзка от всички. Никога не му липсват хрумвания за игри и пакости. Лесно облекчава напрежението. Това е значимо.

5. Везни

Татко зодия Везни е човек, който вижда, че детето има проблем и умее да го изслушва. В фамилията му няма място за спорове и викове. Всичко се взема решение с диалог и обстановката се взема решение бързо. Той не е човек, който тропа злокобно с крайник. Проблемът е, че от време на време децата могат да му се качат на главата.

4. Телец

Телецът е предпазен знак. Той би трябвало да знае, че на децата му нищо не им липсва. Той им дава най-хубавото. Понякога обаче се бори да не е толкоз твърдоглав и да не се меси в решенията на децата си.

3. Лъв

Лъвът желае децата му (като него) да преследват фантазиите си. Техният триумф ще бъде неговата премия. Той обича да се хвали, че е техен татко, тогава може да го каже с още по-голяма горделивост. Децата постоянно могат да разчитат на него – той ги поддържа във всичко, което загатват.

2. Рак

Бащата зодия Рак възпитава добре децата. В същото време той е гальовен и може да сътвори мощна, прочувствена връзка с детето. Кара ги да се усещат обичани. Неговата грижа ги кара да се усещат сигурни когато и да е.

1. Козирог

Мъжът зодия Козирог е синоним на отговорност, самообладание към децата и почтеност в осъществяване на бащинските отговорности. Когато е подготвен да стане татко, той ще направи всичко за своето мъниче.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР