Каката на Крисия Тодорова се оказа супер яка мацка! Детето-чудо вече

...
Каката на Крисия Тодорова се оказа супер яка мацка!
Детето-чудо вече
Коментари Харесай

Ще ви падне ченето: Каката на детето-чудо Крисия супер гореща!

Каката на Крисия Тодорова се оказа супер яка мацка!

Детето-чудо към този момент е пълнолетна, само че кака й Тифани скри шапката на фейсбукари. Докато откритието на Слави Трифонов завладя екраните и сърцата на феновете още на 9 години, кака й възпламенява мрежата.

Кака й Тифани се оказа същински пожар  и то първокачествен. И на всичкото от горната страна си е изцяло естествена. Без пластични интервенции на скули, без надути джуки, без оформяне на фейс  и на брадичка. Напълно натурална кокона, каквато към този момент рядко може да се види даже измежду младото потомство.

Нежна, грациозна, миловидна, чаровна и най-важното определоно моногамна е по-голямата сестра на детето-чудо Крисия Тодорова.

Тифани може да се похвали с голямо мъжко внимание по нета, само че сърцето й е заето и тя е от тези девойки, които са предани на един мъж. А щастливецът е Николай Ганчев, футболист от „ Марек “-Дупница.

Тифани не се фука нито със себе си, нито с дарбата на сестра си, а се държи като нормално момиче, макар че е от богато семейство.

Двете със сестра си са доста близки, изключително след гибелта на татко им. Той си отиде преди две години, покосен от солиден инфаркт. Те имат още една, по-малка сестричка. А почитателите на двете девойки от Разград се молят и то да бъде като сестрите си-скромно и естествено красиво.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР