Как започва всичко? Людмила Живкова, дъщеря на първия в държавата

...
Как започва всичко? Людмила Живкова, дъщеря на първия в държавата
Коментари Харесай

Строго Пазената Тайна Помете Като България Като Ураган! Секретна Мисия На Ванга И Людмила Живкова Издирвала В Странджа Самата

Как стартира всичко?

Людмила Живкова, щерка на първия в страната - Тодор Живков, поддържа близки връзки с пророчицата от Петрич Ванга. Лично Живков разпорежда още през 60-те години, че проницателката има право да „ гледа “ и да оказва помощ на хората, които идват при нея. Дори я назначава на заплата. В държавната хазна големи пари влизат от регламентирана такса, която всеки заплаща, с цел да влезе при Ванга. „ Аз съм фабрика без комин “, споделя по този мотив именитата ясновидка.

Людмила става доста близка с феноменалната врачка. След доста диалози сред двете се поставя началото на най-невероятната археологическа задача в историята на България. Група откриватели потегля за Странджа, с цел да открие информация от изключителна значимост за цялото човечество. Става дума за антични документи и предмети, съдържащи познание, което може да промени живота на цялата планета. В групата са Красимира Стоянова - племенница на Ванга, Кръстю Мутафчиев, археологът Иля Прокопов и още няколко доверени хора.

Всички те поименно са посочени и утвърдени от Ванга. „ Бях безпределно сюрпризиран, когато един ден ме повикаха в Института по просвета и ми споделиха, че отивам командировка в Странджа - разкрива пред столичен вестник Прокопов в едно от редките си изявленията по тематиката. - Без да ме питат дали желая, или не желая. Нямах право да откажа. Тогава системата не приемаше отводи. Заминах сякаш за малко. Върнах се след месеци.

Информацията, с която разполагаше тази група, ръководена от Людмила Живкова, беше за места, съхраняващи доста огромни полезности. Наричам ги осведомителни депа, които биха могли да трансформират радикално визиите ни за света. Не ставаше дума за злато и съкровища, а за нещо доста по-глобално. За документи и предмети, завещани от други култури преди доста епохи. По време на задачата доста пъти се разясняваше, че територията, върху която през днешния ден е България, е била центърът на човешката цивилизация. Светая светих на знанието. За мен е ясно, че доста от нещата, които са откривани, не са оповестявани обществено. В недрата на българската земя, колкото и да са орязани нейните граници, към момента има две или три големи депа, съдържащи значима информация за цялото човечество. Чувал съм тези неща по време на експедицията от Кръстю Мутафчиев. “

Мисията обаче завършва ненадейно с непредвидената гибел на Людмила Живкова на 21 юли 1981 година Тя има доста врагове на високи позиции в партията и страната. И макар че властта на нейния татко е неоспорима, с доближените на щерка му стартира кавга. Има информация, че в Странджа продължава да се копае, само че извънредно непрофесионално, с военна техника, която унищожава наземните знаци към търсената Светая светих в недрата на планината.

Според Кръстю Мутафчиев там може да бъде направено най-голямото археологическо изобретение на планетата. Той има вяра, че в Странджа се намира гробницата на египетското провидение Бастет. А край нея лежи ключът към загадки, които ще извърнат визията ни за света, в който живеем. В своята историческа информация, озаглавена " За произхода на хомо сапиенс ", Мутафчиев написа: „ Гробницата на божеството Бастет в Странджа планина ще се окаже, най-вероятно, създание на строителите на египетските пирамиди... И ще отреди най-сетне почтено място на българите в международната история като носители на човешката цивилизация. "

Мутафчиев излиза от пандиза през 90-те и се връща на мястото, където е водил задачата на Ванга и Людмила. С него е режисьорът Марий Славчев, издателят на книгите му Веселин Гуторанов и още няколко индивида.

„ Кръстю ходеше с бастун, възстановяваше се от строшаване на крайници - спомня си Славчев. - Пътувахме с джип по едни криви пътеки и най-сетне стигнахме до мястото. Идеята, с която отидохме, беше да се направи документален филм за задачата от 1981 година Както и за това, което е останало неразкрито, само че предполагахме, че се намира там. Направихме фотоси, само че по този начин и не можахме да довършим този план. Всички, които бяхме в Странджа, по един или различен метод пострадахме. Аз лежах дълго в болница и мъчно се възвърнах. Кръстю Мутафчиев умря от рак. Всички пострадахме по един или различен метод! Явно не е пристигнал моментът това нещо, което се намира в планината, да види бял свят. Един ден, когато настъпи моментът, сигурен съм, всичко ще блесне. И хората ще схванат това, за което в този момент не сме подготвени. “

Синът на Кръстю Мутафчиев - Ивайло, също се бори с онкологично заболяване. Той живее в холандския град Хага и се лекува там.

„ Знам, че може би съществува поличба над това място - признава Ивайло. - Именно заради тази причина ми е неразрешено кракът ми да стъпва там. Но когато пристигна моментът, има метод гробницата на Бастет да бъде открита. Приживе баща остави ключ към решаването на ребуса, наименуван от него „ Астрономически-наземен проект “. Има направена „ Архо-астрономична карта “. Тя се трансформира с местонахождението на съответните съзвездия по отношение на сезоните и географското им съответствие в региона на Мишкова равнища. Наземните нишани може и да бъдат унищожени всичките. Но звездите не лъжат. “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР