Как започва утрото на знаците от зодиака? Няма да повярвате

...
Как започва утрото на знаците от зодиака? Няма да повярвате
Коментари Харесай

Как започва утрото на знаците от зодиака

Как стартира утрото на знаците от зодиака? Няма да повярвате какъв брой друга е сутринта за всеки от 12-те зодиакални знака. Вижте тук:

Станете рано

Обичате да сте първи във всичко, тъй като надпреварата е в кръвта ви. Следователно в утринната ви рутина би трябвало да има някакъв спортен миг. Станете рано (преди всички у дома и даже преди съседите). Това ще ви разреши да почувствате превъзходството над целия свят още от сутринта. Ранното ставане ще ви даде задоволително време да свършите нещо потребно. В идеалния случай денят ви би трябвало да стартира пламенно – с тичане или интензивни извършения. Можете също по този начин да отделите време за вашите занимания или да си ревизирате пощата. Въпреки че просто да изпиете чаша кафе, да погледнете през прозореца към събуждащия се град или да почетете книга, също е добра концепция.

Бавно и умерено

Обичате реда и ненавиждате бързането и суетенето. Затова би трябвало да започнете да се подготвяте за сутринта от вечерта. Не забравяйте да подготвите облеклата си авансово, досието с документите, да подредите обувките си, да поставите всичко належащо в чанта и да я сложите в коридора. Можете даже да приготвите закуската авансово, тъй че просто да претоплите ястието сутринта. Вашето идеално утро би трябвало да премине в постепенно, безгрижно и умерено движение. Станете, протегнете се, вземете парещ душ, хапнете на мира и изпийте чаша кафе с обичаното си предаване. Колкото по-малко стрес има в утринната ви рутина, толкоз по-продуктивен ще бъде денят ви.

Хапнете ябълка

Не се пробвате да се борите с събитията, а ги приемате. Действате съгласно изискванията, които ви диктуват, и се наслаждавате на това. Тоест утринната блъсканица и бързането са единствено наслада за вас. В рискови условия ставате допустимо най-енергични. Също по този начин е доста значимо за вас да сте осведомени и да се чувствате свързани с външния свят. Ето за какво, колкото и безредна да е сутринта ви, несъмнено би трябвало да отделите време за обществени мрежи, е-поща и новинарски излъчвания. Добре би било да хапнете някакъв плод, като ябълка да вземем за пример, или да изпиете един плодов фреш. Това ще ви ободри, даже повече от мощно кафе, елементарно ще се разсъните и ще бъдете в кондиция денем.

Вземете си душ

За вас е доста значимо сутринта да премине умерено и с позитивна нотка. Затова никога не би трябвало да се събуждате и незабавно да  четете новините или да проверявате служебната си преписка. По-добре гледайте някаква хумористична стратегия или говорете със фамилията си на някои нереални тематики. Също по този начин си коства да обърнете особено внимание на водните процедури. Отделете време за по-продължителни душове. Това ще ви помогне най-сетне да се разсъните, да се отпуснете и да се извършите с витална сила. Не бързайте да закусвате, преди да сте създали лист със задания за деня. Без него сте като без ръце и проблемите ще се сипят като рог на изобилието.

Пуснете си музика

Стандартната заран не е това, от което се нуждаете. Обичайната утринна рутина със скучно подготвяне за работа ще изтощи силата ви и ще ви накара да се чувствате тъжни и изморени денем. Събуждайки се, би трябвало да се опитате да разсъните креативната си жила. Например, можете да посветите няколко минути на заниманието си, да прочетете няколко страници от забавна книга или просто да послушате музика. Като могъщ знак, обичате реда. Затова, преди да излезете от къщи, би трябвало да се уверите, че всичко е на мястото си. Ако нещо не е наред, не забравяйте да го поправите. В противоположен случай мисълта за неизмита чаша или лист хартия, паднал на пода, ще ви преследва и нервира през целия ден.

Направете закуска

Обсебени сте от здравето си. Затова сутринта би трябвало да прекарате в грижа за себе си. Първо отворете прозорец, с цел да влезе чист въздух в стаята. Непременно правете извършения (поне най-простите и кратки). Не забравяйте да хапнете здравословна закуска, която включва скъпи зърнени храни, както и пресни зеленчуци и плодове. Изпитвате изключително наслаждение да се грижите за другите. Сутринта ви ще бъде просто прелестна, в случай че приготвите закуска за фамилията си, помогнете им да се приготвят, дадете скъпи указания и препоръки за идния ден. Утрото ви би трябвало да стартира с усмивка. Колкото по-позитивно гледате на идния ден, толкоз по-прекрасен ще бъде той.

Разкрасителни процедури

За вас е доста значимо по какъв начин изглеждате и в случай че не сте уверени във външния си тип, тогава целият ден ще отиде напразно. Затова би трябвало да посветите сутринта на грижа за хубостта. Започнете с разкрасителни процедури в банята – всевъзможни маски, кремове, артикули за коса и по този начин нататък. Оставете задоволително време да се въртите пред огледалото, избирайки верния тоалет. Вие сте от хората, които не могат да понасят шума. За вас е доста значимо сутринта да премине безшумно и хармонично. Ако фамилията ви е прекомерно шумно, занимавайки се с работите си, просто сложете слушалките си и включете приятна, спокойна музика, тъй че нищо да не ви разсейва от личните ви мисли.

Активност и позитивизъм

Вие сте много емоционален човек. Бавността и премереността не са присъщи за вас. Именно това ви прави раздразнителни и нападателни. Затова сутринта ви би трябвало да е допустимо най-активна. Спорт, подготвяне на закуска, имейли. Ако ви остане време, свършете домакинска работа или тръгнете по-рано, с цел да отидете на работа пешком. Основното нещо е да нямате и секунда отмора. Вие сте много раздразним човек, който елементарно се ядосва. Ето за какво заран би трябвало да сте мощно заредени с позитивизъм, тъй че положителното умерено въодушевление да е задоволително за целия ден. Затова правете това, което ви прави щастливи – слушайте музика, гледайте обичаното си предаване, хапнете нещо вкусно.

Спортни извършения

Не би трябвало да скачате от леглото незабавно откакто ви разсъни будилника. Трябва да ви времето, с цел да можете да се насладите на топлата постелка. Просто ей по този начин, с обичаната си книга или разглеждайки постовете в обществената мрежа. Основното е да станете, когато почувствате, че сте изцяло будни. Иначе принудата изцяло ще провали деня ви. Трябва да има нотка спонтанност в утринната ви рутина. Например, можете да приготвите необикновена закуска. Или можете да носите напълно разнообразни облекла, които сте подготвили предната вечер. Като опция можете да поемете по нов, чужд маршрут до работа. Между другото, не забравяйте да бягате и да вършиме извършения заран.

Списък със задания

За вас е доста значимо да спазвате прецизно реда и разпоредбите. Затова в утринната ви рутина не би трябвало да има спонтанност и изненади. В идеалния случай би трябвало да създадете утринната си рутина още от вечерта. Това не би трябвало да бъде просто лист със задания, а обстоен график, посочващ времето за всяка интервенция. За да се чувствате спокойни и уверени денем, проверете още веднъж проектите си до момента в който се наслаждавате на питателна закуска. Направете корекции, в случай че е належащо. Тоест постарайте се да се настроите на работната вълна. За вас е доста значимо заран никой да не ви предизвика към кавги и непотребни разправии. Безгрижната усмивка на лицето е вашият наложителен аксесоар.

Разговори по телефона

Вие сте от тези щастливци, които стартират да живеят интензивно, щом отворят очи заран, само че без ненужно лутане. Не се чувствате мързеливи и не изпитвате потребност да лежите в леглото още няколко минути. За вас е значимо да започнете деня незабавно. Освен това би трябвало да има известна доза романтика в утринната ви рутина. Например можете да приготвите вкусна закуска за половинката си. Ако сега сте необвързани, просто говорете с някой, който ви е доста безценен, по телефона или в обществената мрежа. Желателно е заран да не предприемате нищо значимо. Нека всички проблеми се вземат решение денем, а не на закуска или по време на джогинг. Измити, облечени и в положително въодушевление тръгвате на работа.

Ходете пешком

Сутринта е доста противен миг за вас. Трудно се освобождавате от обятията на Морфей. Нямате задоволително сила за потребен ден, нямате време за нищо. Ето за какво вашата утринна рутина би трябвало да е ориентирана към освежаване – вземете противоположен душ, правете извършения, пийте кафе. Така ще съумеете да си съберете мислите за идния ден и да не пропуснете значими моменти. Не подготвяйте нищо от вечерта. Добре е да вършиме всичко заран, с цел да се разсъните изцяло и да се „ потопите в новия ден “. За да бъде денят ви деен и в приповдигнато въодушевление, вие се нуждаете от чист въздух и придвижване. Ходете на работа пешком, в случай че е допустимо или слезте от рейса няколко спирки по-рано.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР