Как за 20 дни стигнахте от 1,5 млрд. излишък до

...
Как за 20 дни стигнахте от 1,5 млрд. излишък до
Коментари Харесай

Нинова: Как стигнахте от 1,5 млрд. излишък до 3,5 млрд. дефицит?

Как за 20 дни стигнахте от 1,5 милиарда остатък до 3,5 милиарда недостиг. Няма да бъдем част от хаоса и неадакватността ви. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на персоналната си страница във " Facebook ".

" На 13 март подкрепихме изключителното състояние. Това беше вярното, отговорно държание. Разбираме заплахата, сериозността, опасността от рецесията за здравето на българският народ и сме на нивото на своята отговорност да вземем решение за оповестяване на изключителното състояние. Такова беше взето в цяла Европа и освен там ", добави тя.

Вижте какво още показа водачът на опозицията:

" След оповестяването на изключителното състояние изпаднахте в безпорядък, в несъответстващи стопански и обществени ограничения. Днес призовавате да бъдем политиците на 21век, а не политиците на предишното. И ние го желаеме от вас, ръководещите.

Защото политиците на 21век нощес оповестиха посредством Европейската комисия дотации, отсрочване на корпоративен налог и на Данък добавена стойност, държавни гаранции за заеми, безплатни средства в помощ на всеки консуматор, прекъсване на заплащанията по избрана част от налозите, поддръжка за семействата в съответни измерения. Ето по този начин се държат огромните политици, държавниците на 21в.

Какво от това виждаме в закона, който вие оферирате? Нищо.

Какво виждаме от обещанията, които дадохте преди 1 седмица? Частични осъществявания. Но за сметка на това- усилване на репресиите,отнемане на права, подслушване на хора, гонене на независимост на словото и така нататък

Винаги може да разчитате на Българската социалистическа партия и на нашите гласове, когато оферирате виновни пред националната стопанска система и българския народ решения. И не можете да разчитате на поддръжка, когато внасяте безпорядък в живота на хората, когато оферирате несъответстващи стопански и обществени ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР