Как ви се струва букет за 200 лева за дамите?

...
Как ви се струва букет за 200 лева за дамите?
Коментари Харесай

Букет за 200 лева за дамите: Цените на цветята удариха тавана преди Деня на влюбените

Как ви се коства букет за 200 лв. за дамите? 14 февруари чука на вратата ни, а по остаряла традиция цветарниците подвигнаха цените.

Вече е невероятно да намерите роза на цена под 10 лв. за численост

Ако желаете въпросната роза да е декорирана, то това ще ви коства 18 лева за брой. Търговците явно добре са си създали сметката, че претенциозните дами държат да получат нещо по-специално от кавалерите и това им развързва ръцете.

Лилиумът, който се води за най-изисканото растение незабавно след орхидеята към този момент също пълзи към 15 лв.. Хризантеми пък са по 3-4 лв. броя. Особено скъпи са зелените пъпки от хризантема, служещи за украса, филиз от който ще ви излезе най-малко 2-3 лв.. Цените на фрезиите се движат сред 3 и 5 лв. за филиз, въпреки растението да не се счита за атрактивно.

Разбира се, с цел да могат да вземат колкото се може повече пари, цветарите подготвят и подготвени букети. Те са измислили и нова скица. По витрините държат много смачкани и увехтели букетчета за по 50 лв.. Единствено би трябвало да издебнат някой и различен заплеснат покупател.

Любителите на обилни букети, би трябвало да са наясно, че с цел да се снабдят с подобен, ще им се наложи да се разделят с няколко стотачки

Доста от дамите обаче избират пред букета от 200-300 лв., да се насладят на вечеря в ресторант или пък да получат изтънчен парфюм. Те не намират смисъл да се хвърлят толкова доста пари за цветя, които ще са увехнали след най-много два дни. Категорични са, че хубавият парфюм носи доста повече наслада, защото ще им основава въодушевление най-малко няколко месеца.

Реалистките пък са безапелационни, че не е нужно букетите да преливат от хартийки и панделки, а избират да получат цветето в естествения му тип, без каквато и да било украса. Най-малобройни са дамите, които са на мнение, че не е от голяма важност какво се подарява, а е значим жестът и положителното отношение.

Източник: Уикенд 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР