Как Васил Божков напусна домашния си арест за да представи

...
Как Васил Божков напусна домашния си арест за да представи
Коментари Харесай

Как Васил Божков напусна домашния си арест за да представи политическия си проект?

Как Васил Божков напусна домашния си арест с цел да показа политическия си план? Бизнесменът изтърпява своята присъда на ул. „ Московска “. Той обаче се появи на събитието, в което се показа политическа групировка „ Център “. Локацията бе в близост от вкъщи му.

Оказва се, че Божков е излязъл с прокурорско позволение

Той може да отсъства от адреса сред 10 часа и късния следобяд. Правото на сдружаване е главно право на жителите и на това съображение му е обещано и разрешението, обясниха магистрати.

Когато човек е под домакински арест, той може да напусне адреса с позволение на съда, в случай че е обвиняем, или на прокуратурата, в случай че е обвинен. Предварително се подава молба и се показва времето, за което се постанова отсъствието от адреса, както и повода, която може да е посещаване на доктор, на институция, или в тази ситуация – практикуване на главно гражданско право.

На събитието Божков съобщи, че всички останали се опасяват от него, не той от тях

„ Днес тук сме се събрали хора от цяла България, и българи, живеещи в чужбина. Нямаме стопанска система, нямаме бизнес, нямаме опазване на здравето, нямаме обучение. Тези, които назовават себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се пробват да откраднат истината. Не ние подвластен от тях, а те от нас. Те са групи бандити. През 1300-годишната си история България е имала тежки моменти и моменти на популярност, само че българският народ е бил мощен. Непрекъснато споделят, че нищо не зависи от нас, не им вярвайте – всичко е в наши ръце “, сподели Божков.

Той добави, че 2024 година е съдбоносна, светът се трансформира, на България са нужни мощни и смели хора.

Източник: 24 часа
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР