Как ще завърши едно любовно увлечение до голяма степен зависи

...
Как ще завърши едно любовно увлечение до голяма степен зависи
Коментари Харесай

Мъжете от тези ЗОДИИ ще разбият сърцето ви

Как ще приключи едно любовно въодушевление значително зависи от характера и желанията на мъжа, само че има три знака на зодиака, които съгласно астрологичната статистика по-често от другите могат да разбият сърцето на всяка дама.

Вероятно към този момент сте съумели да се озовете в обстановки, в които сърцето ви е разрушено на дребни части. Това е доста сложен миг в живота. За благополучие едно отчаяние не значи, че в никакъв случай няма да срещнете любовта на живота си. Напротив! Но е хубаво да имате поради, че тези три мъжки зодиакални знака, които по-често от другите разрушават сърцата на нежните половинка.
Стрелец
Стрелецът е лакомец по природа и по тази причина постоянно слага на напред във времето себе си и най-близките си хора. Дори в случай че желаете да прекарате една вечер със Стрелец, за начало, както предлагат астролозите, би трябвало да попитате дали сте част от неговите проекти. Тези хора мислят единствено за себе си и за своите цели и по тази причина постоянно с каузи и незнание разрушават сърцата на своите сродни души.

Стрелецът не е осведомен със способността за съпричастност и способността да гледа на нещата от другата страна, т.е. от ваша страна. Затова представителите на тази зодия не схващат, че можете да почувствате болежка в душата и въобще не осъзнават какво вършат.
Близнаци
Никога няма да разберете какво се върти в главите им. В един миг те могат да ви подаряват непрестанно цветя, да вършат изненади, да основат сантиментална атмосфера и даже да се кълнат във безконечна и вярна обич. Но постоянно би трябвало да сте готови за непредвиден завой, тъй като Близнаците могат да играят чудесно игрички.

Те могат неотложно да изчезнат от живота ви, оставяйки единствено мемоари за себе си, за своите думи и дейности.

Представителите на този зодиакален знак наподобяват чувствени, проникващи, разбиращи... Въпреки това, те не постоянно са подготвени да се отдадат на един човек вечно и по тази причина постоянно разрушават женските сърца.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР