Как ще управляваме от васалното положение, за което Борисов благодари?

...
Как ще управляваме от васалното положение, за което Борисов благодари?
Коментари Харесай

Неков: Как ще управляваме от васалното положение, за което Борисов благодари?

”Как ще управляваме от васалното състояние, за което Борисов благодари? ” Този въпрос разгласява в персоналния си профил във Facebook евродепутатът от БСП/ПЕС Момчил Неков. Той добави, че е отчаян от неналичието на национално самочувствие у българския министър председател.

" Думите на Борисов слагат въпроса - ние в тежест ли сме на Европейски Съюз? Не сме ли пълноправен член в общността? " Неков счита, че европредседателството би трябвало да се употребява и за отбрана на национални дела и ползи, освен България да е проводник на общи решения на Европейски Съюз. Като значими проблеми той уточни двойния стандарт при храните и отбраната на българските производители.

" Борисов абдикира и от въпроса с дискриминация против българите. Визовата политика на Европейски Съюз, очевидно, няма да важи за България. Председателството е отлична опция да се повдигне въпросът на най-високо равнище, само че тематиката, наподобява, не е значима за премиера. Чакаме някой да ни " вменява задължения ", а не да си пазиме правото и мястото ", разяснява Неков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР