Как ще се разследва корупцията у нас обясни в предаването

...
Как ще се разследва корупцията у нас обясни в предаването
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: За 10 дни Европейският съд откри несъответствия в България за големи суми

Как ще се проверява корупцията у нас изясни в предаването " Лице в лице " по БТВ правосъдият министър Надежда Йорданова:

" Очакването за антикорупционния орган по отношение на правосъдната промяна е огромно, разбирам. В сферата на конфискация на имущество казусът се задълбочава всекидневно. В рамките на 10-тина дни Европейският съд за правата на индивида откри несъответствия в България с Европейската спогодба за огромни суми. Така че, ние не можем да отлагаме този проблем, би трябвало да го решим в този момент. В проекта за възобновяване и резистентност, проектът, който е заложен тези закони да бъдат признати, е септември. Това значи, че идващите седмици това би трябвало да се гледа в Народното събрание. 

Измененията в комерсиалния закон засягат две огромни тематики - процесът за несъстоятелността и процесът за стабилизация. Тези разпореждания обгръщат целия бизнес набор в България, всички бизнес търговци и една група хора, а точно лицата, които се самоосигуряват, хората със свободни специалности. Ние целим да се даде втори късмет на хората, които са имали бизнес усложнения, с цел да имат бизнес инициативи. Забързваме процедурите и ги вършим по-прозрачни. " - успокои министърът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР