Как ще протече Световно 2022 и кой ще го спечели?

...
Как ще протече Световно 2022 и кой ще го спечели?
Коментари Харесай

Кой е фаворит за спечелването на Световно 2022?


Как ще протече Световно 2022 и кой ще го завоюва? Нашите специалисти виждат явен любимец - вижте кой е той в този момент!

 

Световното състезание в Катар чука на вратата, а незабравимите футболни вечери с марка „ Мондиал “ ни чакат. Футболните почитатели тръпнат в очакване, а, както постоянно, огромната въпросителна е към бъдещия притежател на най-ценния трофей във футбола.

 
Как ще протече Световно 2022?
Първият мач на Световното състезание ще се играе на 20-ти ноември. Честта да открият шампионата се пада на Катар и Еквадор, само че би било извънредно несериозно да считаме тези два отбора за любимци даже за излизане от групата. Така че кой в действителност е огромният любимец за спечелването на Световното състезание в Катар? Тук ще намерите както отговор на този въпрос, по този начин и един страховит.
Франция не е тъкмо в топ форма
Първият тим, който би трябвало да споменем, е Франция. „ Петлите “ ще се опитат да защитят своя трофей от Световното състезание в Русия през 2018-та, само че няма нищо шампионско в играта на французите. Те едвам не изпаднаха в по-ниската дивизия на Лига на Нациите и тотално разочароваха с изявите си.
Европейските тимове може да имат проблеми на СП 2022
Това направиха и тимовете на Англия, Германия и Испания. Германците бяха тотално надиграни в своята група от Унгария, испанците демонстрираха извънредно несигурна игра в своята група и изгубиха у дома от намиращия се на последно място по това време тим на Швейцария, а „ трите лъва “ даже изпаднаха в по-ниска дивизия на Лига на Нациите като след първите пет изиграни дуела имаха единствено един маркиран гол и то от дузпа.
Дежурните любимци са от Южна Америка
Като огромни любимци за спечелването на Мондиала в Катар през ноември-декември се открояват тимовете на Аржентина и Бразилия. Донякъде и горещото арабско време ще работи по-скоро в тяхна изгода, в сравнение с в интерес на европейските тимове.

Бразилия е петкратен международен първенец и единственият тим, който е взел участие на всички 21 международни шампионати досега. Старши-треньорът Тите има съществени имена в своя състав като Неймар, Ричарлисон, Винисиус Жуниор и Каземиро, само че проблемите в отбрана ще принудят опитният познавач да заложи на нетрадиционна тактичност с трима централни бранители заради неналичието на изявени крайни бранители, а това несъмнено няма да приключи зле против тимове, които умеят да употребяват широчината на игрището.
Аржентина ли е най-хубавият тим на Мондиал 2022?
Наивно би било да считаме Белгия и Нидерландия за любимци за продобиване на Световното, имайки поради тяхната форма, тъй че като топ любимец можем да определим тимът на Аржентина. „ Гаучосите “ играят свръхестествен футбол и това не предстои на разискване.

Аржентина завоюва Копа Америка на 11-ти юли предходната година. Аржентина изрично надигра своя огромен съперник Бразилия посред „ Маракана “, а Лео Меси най-сетне сграбчи огромен, само че въпреки всичко успокоителен трофей с националната фланелка.

След това последва нова доза магнетичен аржентински футбол на Уембли в първото издание на „ Финалисима “. Лионел Меси още веднъж бе в центъра на прожекторите със своята феноменална игра като съумя да даде две асистенции.

Аржентина усъвършенства върха за най-вече мачове без загуба. Аржентинците към този момент имат 34 мача, в които не са позволили загуба. В тези 34 мача те записаха 23 победи и 11 равенства. За последно те изгубиха от Бразилия преди повече от три години.

Самият език на тялото на играчите в тези мачове приказва, че те са подготвени да умрат на терена за своя капитан Лионел Меси, а вратарят на „ гаучосите “ Емилиано Мартинез даже го съобщи в изявление неотдавна. Ще успее ли Лионел Меси да напише нова глава във към този момент богата си футболна история? Ще свърши ли близо четиридесетгодишното очакване на Аржентина за нов трофей?

По всяка възможност това ще е най-хубавият късмет, който Аржентина може да желае. Повечето любимци се намират в дупка, Аржентина към този момент наподобява като същински колектив, футболистите играят заедно и красиво, а формата, която Лео Меси показва напоследък, припомня за най-хубавите му дни. Световното състезание в Катар през 2022-ра година ще бъде запомнено като шампионата на Аржентина и Лионел Меси!

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР