Как ще изглежда сватбата ви може да бъде въпрос, който

...
Как ще изглежда сватбата ви може да бъде въпрос, който
Коментари Харесай

Как ще изглежда сватбата ви на база на зодиакалния знак

Как ще наподобява сватбата ви може да бъде въпрос, който доста хора си задават, когато доближат до избрана възраст. Казват, че когато знаеш, знаеш, нали? Всяка жена има идеална визия за това по какъв начин желае да мине един от най-големите и специфични дни в живота й. Някои може да го харесат просто и непретенциозно, до момента в който други биха желали екстравагантно прекарване.

Знаете ли, че вашата зодия може да каже доста за това по какъв начин ще наподобява сватбата ви? Така че, оставете звездите да ви дадат знак какъв би бил вашият брачен ден.

Овен

Сватбата на Овен би трябвало да отразява личността на зодиакалния знак, т.е. рискована, спонтанна и изящна. Те не биха желали да следват откритите правила. Може да изберат дестинация за женитба някъде отвън нормалните си граници. Овните са извънредно изобретателни същества, които биха мечтали за нещо друго, давайки на гостите на сватбата си нещо, за което да приказват. Със сладко възприятие за комизъм и податливост да се отклоняват от традицията, сватбата на Овен би била много запаметяваща се.

Телец

За безнадеждните романтици като представители на зодия Телец сватбата им ще бъде приказна спекулация. Те самите са мечтали за нещо такова нещо, когато си показват по какъв начин ще наподобява сватбата. Всички те ще си поиграят, с цел да отделят малко повече, с цел да създадат деня съвършен. Много хора ще кажат на земния знак да не пилее всички пари единствено за един ден. Но за тях е значимо да се оженят в палат под дъжд от цветя. По време на церемонията, Телците ще получат това, което желаят. Как ще наподобява сватбата им в очите на другите е нещо доста значимо за тези хора.

Близнаци

Сватбата за Близнаците е извънредно занимателно прекарване. За въздушния знак тя е огромно опрощение да се напият и да танцувате с хората, които считат за семейство. Ще има огромен брой посетители, ще видите бар плотове, отрупани с доста алкохол и вкусна храна. И, несъмнено, голям дансинг, с цел да извадите всичко нескрито, да празнувате и да създадете размазани, само че красиви фотоси за вашите мемоари. Как ще наподобява сватбата ви е значимо единствено за вас, с цел да си изкарате добре.

 по какъв начин ще наподобява сватбата

Рак

Ракът има вяра, че по-малкото е повече. Те в никакъв случай не са се интересували да имат най-луксозната кола или да носят най-скъпите облекла. Те не се женят, с цел да показват великолепие и по тази причина не се интересуват толкоз по какъв начин ще наподобява сватбата им чисто образно. Всичко е за любовта, и нищо друго. Това, което има значение за тези хора, е приятелите им да се появят, всички да се схващат и те да се обаждат в края на нощта. Само със фамилията и околните другари сватбата на Рак ще бъде дребна, интимна и елегантна.

Лъв

Те постоянно са привлечени от природата, заради което сватбата им би трябвало да е навън. Плажната линия е идеалното място за церемонията. Цялото обграждане на тези хора ще бъде шашнато на сватбата на Лъва. Величието на това, което ще се случи, би сложило този човек в светлината на прожекторите тъкмо, както го обичат. Как ще наподобява сватбата е нещо доста значимо за тези хора, тъй като желаят всичко да бъде съвършено.

Дева

Девата постоянно е част от доста другарски кръгове. Но в края на деня тези персони просто биха желали дребна, интимна женитба. Сватба единствено с хората, които ги познават най-добре, хората, които считат за най-близки, са част от празненствата. Денят ще се почувства още по-специален, когато Девата е заобиколена от тези, без които не може да живее.

Везни

Везните обичат сами да провеждат своята женитба. Те биха желали да създадат всичко – от сглобяването на декора до ръчната направа на всяка салфетка на масата. Ще се включат и в подреждането на пътеките, по които да минат младоженците. Везните ще се погрижат сватбата им в никакъв случай да не може да бъде повторена, като я създадат супер неповторима. Една женитба за тях ще бъде извънредно занимателна, която е празник, както на любовта, по този начин и на другарството. Как ще наподобява сватбата ви зависи напълно от вас, по тази причина нещата са получават чудесно.

Скорпион

Не очаквайте брачен хаштаг от Скорпион. Този знак обича качеството и уединението, тъй че те ще възнамерява съвършено всичко и ще издаде единствено дребни детайлности. Всичко на сватбата ще бъде трагично. Скорпионът знае какво желае и ще сътвори страхотна конюнктура, която да запомни.

Стрелец

Те постоянно са били непринудени, заземени и хладни. Стрелецът не би бил ексцентричен със сватбата си, вместо това ще желае да е представителна и комфортна. Въпреки че всички ви споделят по какъв начин сватбата би трябвало да бъде публично събитие, Стрелецът ще се съгласи с другото и ще смекчи тона, доколкото е допустимо. Как ще наподобява сватбата няма да зависи от непознатото мнение.

 по какъв начин ще наподобява сватбата

Козирог

Класиката е ключът към това по какъв начин ще наподобява сватбата на Козирога. Традиционно и изискан е методът, по който една жена от тази зодия би желала. Тъй като постоянно се придържа към традицията, Козирогът би желал всеки подробност от сватбата да бъде съвършен и грациозен.

Водолей

Като артистична и креативна душа, Водолеят в никакъв случай не може да се слее с тълпата. Те желаят да се откроят, като създадат нещо ексцентрично. Тематичната женитба е това, което биха търсили. Те няма да се вълнуват от това, а ще изберат да бъдат свободолюбиви и да го вършат по този начин, както го усещат.

Риби

Сватбата на хората със зодия Риби ще бъде спекулация за запомняне. За водната зодия това събитие е ненапълно, в случай че не участват всички, които обичат. Рибите постоянно биха мечтали да се оженят на забележителна дестинация, само че в реалност те евентуално ще се придържат към брака някъде, където всеки има достъп. Те не биха желали да липсват хора на сватбата им, тъй като не могат да си разрешат да стигнат до нея. Как ще наподобява сватбата ви е мисъл номер едно за дамите с тази зодия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР