Как се развива успешен предприемачески проект и как се създава

...
Как се развива успешен предприемачески проект и как се създава
Коментари Харесай

Как се създава стартъп за милиони - на Клуб Investor Предприемачи на бъдещето

Как се развива сполучлив предприемачески план и по какъв начин се основава най-големият хъб и екосистема за софтуерни компании и гений в Югоизточна Европа - отговор на тези и още въпроси ще даде един от най-авторитетните български бизнесмени Васил Терзиев на Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето " .

Съоснователят на една от най-скъпопродадените български самостоятелни компании у нас Telerik, а по-късно на софтуерната академия Telerik Academy и на частния развъдник Campus X, Eleven Venture Fund ще бъде измежду специфичните участници в полемиката, която ще се организира на 25 септември, от 14 часа, в Capital Fort в София.

Пред гостите на Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето " Терзиев, който е и член на борда на шефовете в Endeavor Bulgaria и сътрудник в Eleven Venture Fund, ще опише по какъв начин са се зародили концепциите зад сполучливите му бизнес планове, с какви провокации се е сблъскал по пътя и по какъв начин от 1 постройка с малко над 300 работни места се основава най-големият частен развъдник за софтуерни компании в Югоизточна Европа, в който сега работят над 35 компании и повече от 1300 души . Налага ли прекомерно доста правила актуалната стартъп среда и кои са най-честите компликации, пред които се изправят младите бизнесмени в другите стадии от развиването на бизнеса си, са измежду тематиките, които ще разяснява още той. В рамките на полемиката водещата на предаването за високи технологии UpDate на Bloomberg TV Bulgaria и публицист в Investor.bg Елена Кирилова ще организира изявление онлайн с Терзиев, задавайки му някои от най-важните въпроси от сферите на технологиите и предприемачеството.

Предизвикателствата пред всички, които започват личен бизнес в България , е и главен фокус на тазгодишното издание на Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето ". Първият панел на полемиката ще бъде отдаден на развиването на фирмите, а модератор ще бъде Виктор Манев , съосновател на Impetus Capital.

Във втория спорен панел гостите ще имат опция да чуят историите сполучливи бизнесмени, които ще споделят опита си - от възникването на бизнес концепция, през финансирането й, до това по какъв начин компанията им е навлязла на интернационалния пазар.

Програмата и всички лектори може да откриете на уеб страницата на Клуб Investor.bg , където може да се регистрирате за присъединяване.

Генерален сътрудник на Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето " е Българска банка за развиване . Събитието се организира с поддръжката на PwC и Пощенска банка .

Медийни сътрудници на Клуб Investor.bg " Предприемачи на бъдещето " са Bloomberg TV Bulgaria , Dnes.bg , Money.bg и SmartMoney.bg .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР