Как се правят бонбони с магарешко мляко и къде се

...
Как се правят бонбони с магарешко мляко и къде се
Коментари Харесай

Утре вечер в Европейци: Как се правят бонбони с магарешко мляко

Как се вършат бонбони с магарешко мляко и къде се създава единственият в света дезодорант, който се яде? Това ще видите в новото издание на " Европейци " на следващия ден вечер, незабавно след централната емисия вести в 20 ч.

Тайната на билките е позната още от древността, че те са извънредно потребни, тъй че през днешния ден по един нов, съвременен метод, можем да одобряваме билките посредством бонбоните, споделя Райна Хаджикинова, основен помощник в УХТ Пловдив.

Създадохме нова технология, наша лична благодарение на Университета по хранителни технологии в Пловдив, взехме решение да се насочим към произвеждане на функционални артикули - бонбони, дъвки, изяснява Венцислав Пейчев, притежател на фабриката за бонбони в Асеновград.

Освен на функционалните, залагат и на напълно новаторски артикули. Като бонбоните, които ароматизират цялото тяло.

Ние сме единственият производител, който създава такива ядящи се дезодоранти, споделя притежателят.

Най новата ни разработка сега е бонбони с заряд от магарешко мляко. Магарешкото мляко е най-близо по състав с майчината кърма и има антиоксидантни свойства, добавя той.

С помощта на европейските стратегии, във фабриката конфигурират нови машини и усилват двойно производството си.

Когато има европейско финансиране, това дава една спомагателна поддръжка, в тази пандемична конюнктура никой не сме уволнили досега, даже сме назначили още хора. И това всичко се дължи на разработка на нови новаторски артикули, споделя Венцислав.

С нововъведенията компенсират и спада в потреблението освен у нас, само че и в чужбина.

Целият репортаж за бонбонената фабрика гледайте на следващия ден вечер в " Европейци " след централната емисия в 20 ч.

" Европейци " е план на Българската национална телевизия, който споделя къси истории на хора от цяла Европа. Хора, които с концепциите и мисленето си трансформират света, градовете, местата, в които живеят. Фокусът е върху истинската мисъл, огромните и смели хрумвания, които се трансформират в печеливши формули. Предаването ще демонстрира лицата на смяната в Европа и ще споделя по съвременен образен метод техните истории. Рубриката се излъчва с поддръжката на Европейски Съюз.

Гледайте всяка събота незабавно след централните вести на Българска национална телевизия 1 в 20.00 ч.

Репортер: Деница Торньова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР