Как се нарича човек, който, като ти каже “Добър ден,

...
Как се нарича човек, който, като ти каже “Добър ден,
Коментари Харесай

Нанков: Министър Шишков да не е алергичен към истината?

„ Как се назовава човек, който, като ти каже “Добър ден ”, би трябвало да погледнеш дали е изгряло слънцето? А министър, който се включва в предизборната акция против най-голямата партия с манипулативно подбрани “доказателства ” за “липсващ асфалт ”, а в действителност е част от държавно управление, на което се разчита да приготви свободни и почтени избори? Но дали пък не страда от амнезия този човек? Или просто е алергичен към казването на истината “.

Това написа в профила си във Facebook кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той изброява и три образеца:

„ За казуса с санкциите поради изчезнали винетки на хората от Пролеша, той продължава да твърди, че кметът не е бил известен. Напротив. Бил е. Прилагам три писма от Националното тол ръководство. Които даже и той е виждал… Но добре, че бяхме “лошите депутати ”, та преодоляхме административното изтощение на министъра. Не поради него, несъмнено - а тъй като пострадали са жителите. И АПИ ще връща надвзети санкции “, написа той.

„ Друга лъжа - през август м.г. министърът е представен от медии гордо да споделя, че се е схванал с пътните компании да не апелират търгове /между другото, това е нещо изцяло незаконно/. През октомври очевидно към този момент е получил амнезия и е представен да споделя, че не познава компаниите и не знае коя по какъв начин се споделя. Последно - кое е правилно? Разбира се с тях или не ги познава “. И още един образец, напълно нов - при инспекцията на Северната скоростна дъга министерството напоително разказва инспекцията на шефа си и изброява компаниите в консорциума, построил сектора. Няколко дни по-късно обаче, в следващата си телевизионна изява /много обича да обикаля студиата, факт!/, министърът към този момент декларира, че не знае кой е построил трасето “, дава образци Нанков.

„ Ами….сами си направете изводите патология ли е, от амнезия ли страда или просто разиграва спектакъл. А какви са вероятните скрити претекстове на министъра по тези и други въпроси - очаквайте скоро. Или, както споделят инфлуенсърите - следвайте ме за нови серии на “Приказки под Шишковия шубрак ”. Понеже той обичал сериали “, приключва Николай Нанков.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР