Как се чувствате у дома? Има ли нещо, което ви

...
Как се чувствате у дома? Има ли нещо, което ви
Коментари Харесай

Бързо изхвърлете тези 6 неща от дома си, носят нещастие

Как се чувствате вкъщи? Има ли нещо, което ви кара да се усещате напрегнати, извънредно тъжни, потиснати? Знаете ли, че играчките от вашето детство, старите мебели, в действителност притеглят нещастието в дома?

Ето за какво е доста значимо с какво се заобикаляте. Дали то ви кара да се чувствате щастливи, дали провокира приятни мемоари. Щастието постоянно се крие в дребните елементи. Във фигурките на животни, които носят шанс, като слончета, делфинчета, кучета и т. н., написа az-jenata.bg.

Стари списания, картички и други

Почистете шкафовете от ненужните хартии. Старите приветствени картички, писма, списания, вестници, ненужни документи са тъкмо като счупените предмети в дома.

Представляват остарели мемоари, от които хората не се осмеляват да се освободят.
Големите купчини хартия могат да провокират безпокойствие, стрес, отрицателни страсти. Започнете начисто и поканете щастието в дома си.

Увехнали цветя, кактуси

Обичате цветя, свежи букети, те са част от интериора на дома ви? Това е отлично, само че какви цветя отглеждате и какъв брой постоянно сменяте вазите с към този момент увехналите? Цветята носят благополучие в дома, в случай че са свежи, в противоположен случай ще привлекат отрицателната сила към вас. Бъдете и с нараснало внимание към развъждането на кактуси. За тях се счита, че нарушават хармонията и провокират кавгите в дома.

Счупени чаши, предмети

Може би във всеки дом има по един подобен предмет, който домакините не поправят или не изхвърлят. Според експерти, това подсказва за възприятие за липса. Вероятно се страхувате от това, че не разполагате с задоволително. Този нрав на бедността, в действителност притегля отрицателна сила и въодушевление към вас и ви прави нещастни. Ето за какво би трябвало да надделеете над страха си. Постарайте се да се храните в хубави и здрави съдове. Това ще притегли шанс в дома ви. Останалото, което не ви е належащо може да изхвърлите.

Неправилен избор на цветове

Цветовете имат потвърдено психическо влияние върху настроението ни. Знаем, че алените, оранжевите и огнените тонове са дейни и стимулиращи цветове, сините и зелените са по-релаксиращи, а сивото и бежовото са неутрални.

Ето за какво е доста значимо какви цветове ще изберете за интериора в дома си. Те би трябвало да не ви напрягат, да ви харесват, да ви зареждат с позитивни страсти.

Тежки завивки, пердета, мебели

Всеки е попадал на интериор, който го кара да се усеща някак подтиснат. Помислете какво е обзавеждането в дома ви. Колкото по-тежки са вашите мебели, пердета, елементи в интериора, плътност на цветове, акценти, толкоз по-тежка е атмосферата. Вероятно ви е мъчно и да го усетите, тъй като харесвате златните детайли, кадифените мебели и пердета, тежките фотьойли, само че всичко това може да ви прави нещастни без даже да подозирате.

Книги, които към този момент не харесвате

Книгите имат изненадващо огромно прочувствено тегло, тъй като те са портали към други светове, които уголемяват въображението ни.

Склонни сме да запазим тези, които са били с нас по време на значими интервали в нашия живот, книги, които харесваме. Но във всяка библиотека има и такива, които не сме намерили за изключително вълнуващи четива или такива, които свързваме с неприятни мемоари.

Ако желаете да запазите щастието в дома си, махнете тези книги. Може да ги подарите, дарите, само че дано не бъдат в дома ви.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР