Как руското ГРУ взривява Европа и как натовска България е

...
Как руското ГРУ взривява Европа и как натовска България е
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич: Изборни манипулации в съдебната...

Как съветското ГРУ взривява Европа и по какъв начин натовска България е като техен плацдарм - следствие на влиятелните " Инсайдър " и " Шпигел " разкрива с невиждана уточненост диверсионните интервенции на военните шпиони, до момента в който ние тук си приказваме още за салати с рукола. Гостува изкушеният от тематиката публицист от " Свободна Европа " Борис Митов. 

Политика, изчерпана от наличие и персони, изгубили доверие - това ли е в действителност картината на отношението сред партиите и жителите през днешния ден? За потребността от друга заварка, облечена в публичен контракт, споделя пиар специалистът Татяна Кристи. 

Крадливите политици и бутафорната антикорупция - за потребността от последователен метод, какъвто в чужбина от дълго време се ползва приказва инспекторът Йордан Карабинов, часове след показване на книгата си по въпроса. Темата добавя и някогашният ръководител на Сметната палата Цветан Цветков, за който харченето на държавни пари е професионална и житейска идея. 

Осем години подадена ръка и хиляди стоплени сърца - по какъв начин продължава традицията в помощ на бездомни и хора в затруднено състояние споделя в предаването основателят на самодейност " Подай ръка " Мартин Мартинов. Наистина ли положителното е заразно? 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР