Как родителите й приемат нейните непрекъснати трансформации, какво й казват

...
Как родителите й приемат нейните непрекъснати трансформации, какво й казват
Коментари Харесай

Ф-Студио: Барбито от Бургас Андреа Иванова или как от синя кукла стигна до вливките, операциите и рекорда на Гинес

Как родителите й одобряват нейните непрекъснати трансформации, какво й споделят хората по улиците, по кое време последно се влюби и какво можем да забележим, в случай че се абонираме за нейния Onlyfans..

Барбито от Бургас с най-големите устни Андреа Иванова е следващият посетител във Ф-Студио. С нея беседваме за вливките, интервенциите и върха на Гинес. Докога ще продължава да трансформира външния си тип и за това по какъв начин родителите одобряват нейните непрекъснати трансформации, какво й споделят хората по улиците, по кое време последно се влюби и какво можем да забележим, в случай че се абонираме за нейния Onlyfans...

И по какъв начин от екзотичната отличничка от Немската гимназия в Бургас, която Флагман.бг снима на бала й, през днешния ден Андреа е известна с обилните си форми и афинитета си към интервенциите, а доста хора я назовават българското Барби.

Въпреки външния си тип, с който шокира огромна обществото обаче, Андреа има забавно мислене, тя чете книги, написа разкази и споделя за себе си, че е домошар. Другото лице на Андреа Иванова – персонално и без интервенции, гледайте в подкаста на Флагман.бг.





Новият план на Флагман „ Ф-Студио “ се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с забавни събеседници от друг набор на публичния живот. Очаквайте любопитни диалози с актьори, публични персони, политици, онлайн звезди и героите на деня.

За реализирането на новия медиен план Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с съвършена база и изцяло оборудвано радио студио.

Очакваме вашите оферти за посетители във " Ф Студио " на 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР