Как ръководството на Ботев Пловдив пази общинското имущество, построено с

...
Как ръководството на Ботев Пловдив пази общинското имущество, построено с
Коментари Харесай

Абсурд! Шефове в Ботев рушат настилки на Колежа с колите си, за да спрат „на сухо”

Как управлението на Ботев Пловдив пази общинското имущество, издигнато с милиони средства на данъкоплатците и то обещано на алегорични цени? Кадри от стадион „ Христо Ботев ” демонстрират по какъв начин футболни шефове и членове на Гражданското  съдружие паркират колите си тук-там, където е неразрешено за коли.
Прочетете още
Снощи към 21:00 часа, колите на шефове при „ канарчетата ” са паркирали под металната структура на централната естрада. Въпросната локация обаче е със специфична настилка, която е построена за пешеходно прекосяване. Настилката е тънка циментова замазка с мазна хидроизолация, която пази подземните етажи. Когато върху нея стъпи автомобил замазката и хидроизолацията се пука.   След това същите тези, които пукат настилката алармират Община Пловдив, че в подземието  има течове. Видимо и от фрагментите тук-там се виждат пукнатините в настилката, като въпросното място е „ непокътнат паркинг ” за шефовете на „ канарчетата ”.

Най-големият парадокс е, че това се случва при налични над 600 паркоместа към стадиона. Проблемът очевидно за ръководителите е, че нощес валя дъжд и те са желали колите им да са на изсъхнало, а те да не се намокрят за 10 метра ходене пешком.

Присъствието им на Колежа евентуално се дължи на футболната среща сред Аталанта и Байер Леверкузен. Както TrafficNews писа един от скайбоксовете на Колежа се употребява за състезателен бар от околните за притежателя на клуба.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР