Как протичат евроизборите в Берлин и защо германската столица може

...
Как протичат евроизборите в Берлин и защо германската столица може
Коментари Харесай

24 секции в 21 града са разкрити за българите в Германия

Как протичат евроизборите в Берлин и за какво немската столица може да бъде избрана като най-горещата точка в този евровот - вижте детайлностите от кореспондента на Българска национална телевизия Мария Стоянова.

Сънародниците ни в Германия могат да упражнят правото си на глас в 24 секции в 21 града, заяви посланикът ни в Германия Елена Шекерлетова.

За първи път откриваме изборни секции в още шест немски града, което единствено улеснява нашите сънародници, добави посланикът.

311 000 българи живеят на територията на федералната република, чака се през днешния ден изборната им интензивност да бъде по-висока спрямо предходните евроизбори.
 21 страни гласоподават през днешния ден на евроизбори 21 страни гласоподават през днешния ден на евроизбори
21 страни от Европейския съюз, в това число България, гласоподават през днешния ден на евроизбори. Това е последният ден от изборите за Европейски парламент. Резултат...

В Хановер сполучливо отворихме изборната секция. Всичко протича обикновено - осведоми сънародничката ни в немския град Свилена Симеонова, изпращайки фотография от началото на изборния ден за " По света и у нас ".


 Още по тематиката ЕВРОИЗБОРИ 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР