Как протича омикрон?“, Как да проверя дали съм под карантина?“,

...
Как протича омикрон?“, Как да проверя дали съм под карантина?“,
Коментари Харесай

Google 2022: Българинът пита как протича омикрон и как да си свали температурата и кръвното

„ Как протича омикрон? “, „ Как да ревизира дали съм под карантина? “, „ Как да свалим температура? “ и „ Как да смъква кръвно? “ са в топ 10 на най-често задаваните въпроси, започващи с „ по какъв начин “ към Гугъл в България през 2022 година, сочи годишният обзор на търсенията в платформата. Те се подреждат по периодичност до въпросите „ Как се гласоподава с машина? “, „ Как да схвана какъв брой ми е пенсията? “ и „ Как се пече козунак? “ - сюжети, които явно са интересували доста българина през отиващата си година.

Сред общите търсения осмото място е за „ омикрон – признаци “, а десетото е за маймунската шарка. Обяснимо, войната в Украйна, две доста известни персони – Владимир Путин и кралица Елизабет, Световното състезание по футбол и Избори ’22 са тематики, към които ползата през годината е бил огромен.

„ Колко коства антигенен тест? “ е измежду най-задаваните въпроси, започващи с „ какъв брой “, дружно с въпросите за цената на $, биткойна, ремонта на банята и регистрацията на кола.

Начело на листата с персони, провокирали най-силен интерес у българите, е съветският президент Владимир Путин, незабавно след него са две млади дами – Лена Бориславова и Симона Радева. След тях се подрежда легендата на френското кино Ален Делон. През лятото една вест, която се оказа фалшив, шокира света. Появиха се изказвания в медии, че 87-годишния артист е поискал да си отиде от този свят с евтаназия. По-късно се наложи тези клюки да бъдат опровергани, само че тематиката за асистираната гибел за следващ път стана фокус на публично внимание.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР