Как Продължаваме промяната събират добрите сили? запита във Фейсбук лидерът

...
Как Продължаваме промяната събират добрите сили? запита във Фейсбук лидерът
Коментари Харесай

Петков се прави на Дъмбълдор: Слави

" Как Продължаваме промяната събират положителните сили? ” запита във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. " От няколко дни следя по всички малките екрани Кирил Петков като един български Дъмбълдор по какъв начин изяснява въодушевено, че за идните избори събира положителните сили, но напълно съществено. Точно това приказва ”, недоумява той.

" Кога човек разделя хората единствено на положителни и неприятни? Разбира се, в детството.
Когато порастваш, с изненада научаваш, че и положителните хора вършат неприятни неща и неприятните хора вършат положителни неща, и за жалост не е толкоз просто.

После порастваш още повече и разбираш, че в действителност крайностите са много примитивна работа и същински положителните и същински неприятните са единствено в приказките , като Хари Потър ”, написа Трифонов.

" Така че какъв е възрастен мъж, който напълно съществено приказва за събирането на положителните сили? Най-вероятно детски и комплициран човек, който счита всички останали за детски като него. Tоест, всички, които не са с тях са неприятните сили. Дъмбълдор против Волдемор.  2023 година, България - политическата среда към този момент се трансформира в някакъв български вид на Хари Потър ”, заключи Трифонов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР