Как приемате критиката? Толерирате ли я или е нещо, което

...
Как приемате критиката? Толерирате ли я или е нещо, което
Коментари Харесай

Кои зодии не понасят критиката?

Как приемате рецензията? Толерирате ли я или е нещо, което се пробвате да избегнете? В астрологията вашият зодиакален знак може да повлияе на това по какъв начин реагирате на рецензия. Ако ненавиждате някой да показва методите за усъвършенстване на вашите дейности, евентуално сте един от зодиакалните знаци, който не може да понесе сходен жанр забележки.
Умението да приемате рецензията и да я употребявате като тласък за рационализиране е извънредно скъпо. Понякога рецензията е градивна и хората, които я насочат към нас имат напълно положителни планове. Те в действителност желаят да ни оказват помощ да бъдем по-добри.

1.Везни
Везните постоянно заемат отбранителна позиция, когато биват подложени на критика. Често са на мнение, че критикуващият ги преднамерено се пробва да ги уязви или да им внуши възприятие за виновност.
Везните мъчно позволяват градивната рецензия. Обикновено те влизат в борба, тъй като я виждат като напълно отрицателна. Ако почувствате потребност да критикувате този зодиакален знак, направете го по допустимо най-деликатния и деликатен метод.
2. Риби
Рибите са прекомерно чувствителни, с цел да усвоят добре рецензията. Те одобряват нещата доста персонално и острите забележки удрят непосредствено върху самочувствието им. Поради тази причина негативните мнения не могат да ги стимулират. Когато някой ги подлага на критика, все едно забива нож в сърцето на Рибите и те могат да реагират доста прочувствено.

3. Рак
Раците съумяват да одобряват рецензията, в случай че считат, че идва от положително място. В случай, че откровено се опитате да им помогнете, те ще се вслушат във вас. Ако обаче интерпретират рецензията като неоснователна, това мощно ще ги обиди. Възможно е да им би трябвало и известно време, с цел да го преодолеят.
Критиката към Рака има способността да основава проблеми и да унищожава връзките. Когато чуе остри забележки, той може да се отдръпна вътрешно, до момента в който не успее самичък да разбере казуса.
4. Дева
Тъй като Девите са перфекционисти, постоянно считат себе си за най-умния човек в стаята. Поради тази причина има моменти, когато не реагират благосклонно на рецензиите. Те се възмущават най-вече, в случай че укоряващият ги не е специалист и няма право да изрича мнение. Девите не се радват, когато някой е по-добре от тях. На мнение са, че той ще подкопае възприятията им за благоденствие или достижения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР