Как представителите на силния пол определят перфектните жени? Мъжете са

...
Как представителите на силния пол определят перфектните жени? Мъжете са
Коментари Харесай

Идеалните жени са от тези 4 зодии

Как представителите на мощния пол дефинират съвършените дами? Мъжете са единомислещи, че съвършената за тях половинка би трябвало да е любяща, нежна, сговорчива, занимателна и да не ги ревнува, както в действителност вършат множеството дами.
Ето и представителките на кои зодии съумяват да съчетаят изброените качества, трансформирайки се в мечтаната партньорка за всеки мачо.
Телец
Жените от зодия Телец са атрактивни, остроумни и радостни. Те се грижат за външния си тип, в добра физическа форма са и знаят по какъв начин да съблазнят един мъж. Освен това имат отношение към вкусната храна, а както знаем – любовта на мъжете минава точно през стомаха. В допълнение, дамите Телци са доста изобретателни и постоянно намират по какъв начин да изненадат половинката си – било то със прочувствен подарък, направен ръчно от тях, или пък със секси долни дрехи и белезници в спалнята. Въобще тези девойки са цялостни с хрумвания, а този, който има щастието да прекара живота си с тях, е същински късметлия!
Дева
Девите са съвършени във всяко отношение, а в мъжките очи наподобяват като знамение на природата. Те са грижовни и любящи. Винаги са подготвени да посрещнат обичания човек с вкусна храна и обятия. Ще се поинтересуват по какъв начин е минал денят му и ще го изслушат деликатно, без да го прекъсват или да бърборят празни приказки. Освен това, въпреки и да наподобяват студени, Девите са доста буйни в леглото. Тези скрити лимонки постоянно ще се постараят да задоволят полови стремежи на половинката си и да се показват като изкусителки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР