Как посещението на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин

...
Как посещението на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин
Коментари Харесай

Костадинов: Как посещението на министъра на отбраната на САЩ ни подпомага

Как визитата на министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин подкрепя националната ни сигурност, попита от парламентарната естрада ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов в декларация от името на група.

" Българските медии от през вчерашния ден оповестяват за идна в нашата страна аудиенция на министъра на защитата на Съединени американски щати. Причината на това посещаване в Европа е фокусирано върху поддръжката на съдружниците на Съединени американски щати в Европа. Българското държавно управление не е способно да прозре, че съдружниците ни вършат всичко належащо да ни водят към един боен спор, в който ние нямаме роля, който се води по източната границата на Алианса и заплашва да трансформира България във фронтова линия. Отбраната на страната ни се дава сега в ръцете на непознати войски и непознати генерали ", сподели още Костадинов.

По думите му всички виждаме, протичащото се в Украйна, а точно че умират хора и от двете страни. " Излиза, че съгласно българския министър-председател независимостта е израз на плашливост, а зависимостта е мотив за горделивост ", съобщи още Костадинов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР