Как от село Полето край Симитли се стига до Холивуд

...
Как от село Полето край Симитли се стига до Холивуд
Коментари Харесай

От национал по джудо до един от най-добрите холивудски каскадьори – „Другата игра” на Тодор Лазаров

Как от село Полето край Симитли се стига до Холивуд и присъединяване в най-големите международни филми? На това въпрос дава отговор 39-годишният каскадьор Тодор Лазаров в рубриката „ Другата игра” на Деян Веселинов.

Лазаров има доста забавна орис. Идва в София, с цел да извърши фантазията на татко си да играе в ЦСКА. Вместо това, стартира да тренира джудо и самбо, стига и до националния тим, след което се занимава с треньорска активност. Случайно попада на фотосите на филм като каскадьор и по този начин стартира сполучливата му кариера, която го е срещнала с едни от най-големите звезди в киното.

В същото време Тодор не не помни корените си, а също така обича да написа стихове и романи.

"От 20 години кино декорите се трансфораха в моя втори дом. В началото беше непрофесионално. Не съм мислел, че ще се занимавам с каскадьорство. Аз се занимавах със спорт.”

"Първата фантазия на татко ми бе да съм футболист на ЦСКА, той беше вманиачен почитател на ЦСКА. Аз пристигнах в София, с цел да стана футболист в неговия обичан тим ЦСКА. Не се случи, тъй като един другар ме заведе в залата за джудо и самбо. Стори ми се супер мъжки спорт, доста ми легна на сърцето. Оттам потеглиха нещата за каскадьорството. Хванах се в Локото треньор в джудо. 60 лв. заплата, един път ги взимаш, три месеца не ги взимаш. Бачках и в един склад, а и упражнявах, още бях в националния тим.”

„ Един другар ме попита, дали татко му може да ме види за един филм, от нищото. Казах си, а кво става, тия пари доста хора дават. Мислех, че ще съм си на село, къде съм мислел, че ще фотографирам с тези хора. От овцете на село отиваш на тв приемника.”

„ Всяка година по няколко сътрудници си отиват от тоя свят. Скъсани връзки на коляното, предна кръстна връзка, странична.”

„ Брад Пит беше неповторим вид, безспорен експерт. Супер земен, супер хуманен, страховит. Тренираше повече от нас. Скалата, Хавиер Бардем, звездите от Непобедимите, те не са огромни на вятъра.”

Какво още показа Тодор Лазаров, вижте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР