Как определяме своята карма ? може да бъде описана като

...
Как определяме своята карма ? може да бъде описана като
Коментари Харесай

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

 Как дефинираме своята карма? може да бъде разказана като движеща мощ, която ни принуждава да вършим това, което вършим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме предходна карма, която носим в себе си.

Ние постоянно ще носим тази карма, и точно тя дефинира нашата орис. Нашата карма е повода, заради която попадаме в избрани житейски ситуации; нашите благоприятни условия са лимитирани от нашата карма.

Ако не вярвате, че ние наследяваме нашата карма, и това води до определянето на нашата орис, тогава си отговорете на един обикновен въпрос:

Ако нямаше такова нещо като Карма, за какво хората, които не вършат нищо, богатите всемирски хора и тези, които наследяват доста пари, водят доста благополучен и удобен живот?

От друга страна, за какво доста от тези, които прекарват всяка своя минута в напрежение и труд, едвам свързват двата края?

Усилията, които поставяме, не са пропорционални на това, което жънем, да, в действителност нашата карма взема решение какво ни чака.

Поправете кармата си неотложно и елеминирайте колекторската компания „ Карма INc.!

Това познание може да наподобява тъмно и погрешно за мнозина и несъмнено не може да промени предишното. Но има и положителни вести.

Можете изцяло да измененията кармата си, която към момента не е образувана, т.е. можете да измененията ориста си и това, което ще се случи с вас.

В последна сметка животът на Земята не е толкоз неприятен. Да, ние виждаме премеждия и болки на световно равнище всеки ден, само че нашият проблем в действителност е още по-глобален. Ние не виждаме силите на триизмерното пространство.

Има места на Земята, по този начин наречените вихри, които могат да ни оказват помощ да разберем по-добре какво е време и по какъв начин в действителност действа! Всички хора имат един общ проблем и този проблем е забавеното време. Това ни дава сигурност, само че също по този начин подхранва и страховете ни. Страхуваме се от НАСТОЯЩЕТО.

Бихме предпочели нещо да ни се случи по-късно, на следващия ден, идната година или може би в никакъв случай, в сравнение с да преминем през това, за което не сме се подготвили и да преминем през него тъкмо в този момент.

За да извършите това, би трябвало надълбоко да осъзнаете понятието „ време “ и по какъв начин то работи. Как се демонстрира на нашата Земя, в часове, минути и секунди.

След като същински разберете концепцията за времето и станете задоволително просветлени, ще можете да постигнете нещо, което назоваваме Свещено Пространство!

Свещеното Пространство – това е мястото, където забавяме времето. Можем да определим точното време, чак до микросекунди, и да открием каква неприятна карма се приготвя да ни нападна.

Щом един път узнаем това, няма да е мъчно да го променим и да поправяме последствията в наша изгода!

„ esotericblog “

Кармата на изречените и неизречени думи – неистина, суетност, клюка, злословие

 

Когато стартира да изрича неистини, човек последователно престава да схваща кое е истина и кое не е. Какво съставлява лъжата? Има два типа неистини. Първият тип е дейна неистина –…

Цялата публикация

Мислите си, че знаете какво е карма? Всъщност надълбоко се заблуждавате!

 

 Дали  в миналото са ви казвали, че „ кармата е кучка “, която в последна сметка ще ви захапе за задника? Или, че в случай че извършите нещо положително за някой различен … различен човек…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР