Как му хрумва такава глупост, при положение, че Евростат отчита

...
Как му хрумва такава глупост, при положение, че Евростат отчита
Коментари Харесай

Хапване, пийване и милиони за ваксини или за… каптагон?

Как му хрумва такава нелепост, в случай, че Евростат регистрира 9,2% спад на енергийната самостоятелност на страните-членки на Европейски Съюз за 2019 година, а за 2020 – още най-малко 2% надолу?! Отчетени са силата от възобновими източници, атомната сила, твърди изкопаеми горива, природен газ, недопечен нефт и прочие Откъде Борисов изсмука тези подправени данни? Към кого са ориентирани? Защо?

Патологичният измамник се познава по това, че стартира да неистини, даже когато няма потребност и също така, стартира самичък да си има вяра. Борисов в огледалото - приключен профил...

На 11.02.2021 Националния статистически институт, който е под контрола на Борисов дава 38,1 на 100 енергийна взаимозависимост на България.

Според други източници енергийната взаимозависимост на страната ни през 2020 се намалява за интервала 2000-2018 година – от съвсем 50% до малко над 45%. Малко над 45 на сто… Той ни замеря от джипката с някакви 100%!...

Още не отшумял този фойерверк и ето ти нов. “Много съм благополучен, тъй като на европейската карта за имунизация ще се причисли и България. Много страни ще си отдъхнат. Дори да започват през днешния ден другите, ще са с 16 месеца след нас. А ние за 16 месеца ще произведем стотици милиони ваксини и ще спасим стотици милиони животи”.

Ние ще произведем стотици милиони ваксини!... Много благо, само че мотив за санитарите от „ Св. Наум “ на 4-ти километър да са в подготвеност...

" Биoвeт " e дъщерно сдружение на фармацевтичната компания " Xювeфapмa ", ĸoятo e coбcтвeнocт нa бpaтятa Гeopги и Kиpил Дoмycчиeви. Koмпaниятa има пpoизвoдcтвa и в Бoтeвгpaд, ĸaĸтo и в Ceвepнa Maĸeдoния. Πpeз ceптeмвpи 2019 година " Биoвeт " oтĸpи нoв зaвoд в Πeщepa, ĸaтo инвecтициятa в нeгo бeшe нa cтoйнocт 300 млн. лева Toвa бe нaй-гoлeмият пpoeĸт в Бългapия, финaнcиpaн пo плaнa " Юнĸep " c 200 млн. лева C тaзи инвecтиция ĸoмпaниятa yвeличи пpoизвoдcтвeния cи ĸaпaцитeт c 50%. Правителството поддържа план на Домусчиеви за цех за медикаменти. Борисов е великодушен към Домусчиеви: ту милиони за футбол им налива, тук „ поучава “ да купят Нова тв, опрощава им дъл за над 50 млн към държвата за неизпълнени капиталови стратегии, а в този момент ще налее десетки милиони и в производството на ваксини. Нещо, за което не е ставало дума до момента изобщо.

Екип на Българска академия на науките работи върху своя ваксина против COVID-19, само че страната ни към момента е доста надалеч от постигането на триумф. Това съобщи пред ФрогНюз проф. Асена Сербезова.

България е надалеч от създаването на ваксина, която да помогне в битката с инфекцията съобщи пред БНР на собствен ред и основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, който чистосърдечно призна, че “не знаел какво има поради премиера”.

Е, то никой не знае, бе Кунчев, само че вие сте тези, дето тичате подире му и повтаряте всяка негова дума като папагали…

Заводът е огромен. Основната му цел ще бъде произвеждане на ветеринарни ваксини, евентуално и бактериални ваксини. Но това е нещо в бъдеще време и няма нищо общо с COVID-19. Това мнение пък изрази акад. Богдан Петрунов от Българска академия на науките.

Изниква логически въпрос - какви ваксини тогава ще се създават след 16 месеца, че чак да се появим на имунизационната карта като страна и доста страни да си отдъхнат?

Според икономиста Тихомир Каменов в Разград единствено ще бъдат опаковани артикули на непознати компании. “Тази заран разбирам, че става дума за една миялна и една пълначна машина, вероятно за произвеждане на ваксини на ишлеме. Само че тук става дума за първично и вторично пакетиране на ваксини “, сподели той.

Разбирате ли за каква ненаучна фантастика, за какви заболели мозъци става дума? Всъщност тези хора са си създали съвършено сметките. Няколкостотин милиона постоянно са добре пристигнали, а какво ще стане един ден – майната му. Дотогава услужливия българин ще е не запомнил хвърлените кьорфишеци и следващото грубо плячкосване с благородна цел.

Странна работа. Преди няколко месеца и американски секрети служби - Управлението за специфични интервенции (SOD) се загатват около следствие, обвързвано с компанията „ Биовет “ на Домусчиев. Замесено е и името на Делян Пеевски.

Разследването на българската компания „ Биовет “ и предприемачите Делян Пеевски и Кирил Домусчиев било по отношение на наркотрафик в Близкия изток. Това се твърди в сигнал, изпратен от анонимната поща guerrillamail.com. През същата имейл услуга до медиите бяха изпратени скандалните записи и видеа с премиера Бойко Борисов, които след инспекция в непознати профилирани лаборатории се оказаха същински. Според източника, следствието против Домусчиев и Пеевски е стартирало през април 2020 година, като главен акцент в него е противозаконната търговия на престъпни организации от Източна Европа с каптагон. По-конкретно в тази ситуация става дума за незаконна синдикална мрежа за произвеждане и дистрибуция на каптагон за Близкия изток, като в центъра на въпросното следствие на американските служби е съмнението, че посредством тази търговия се финансира тероризъм.

Българската прокуратура не е реагирала. Нито ДАНС, която е на послушание на премиера. Защо ли?

От 2013 година насам отчети на интернационалните организации и структурите на Организация на обединените нации за битка с наркотрафика, акцентират че България и главен производител и трафикант на каптагон за Близкия Изток, в това число за структурите на Ислямска страна. В Българи още веднъж - цялостно безмълвие. Но другояче Борисов и Домусчиев ще създават ваксини и ще избавят света. Не знам по какъв начин ви звучи този анекдот. Но е анекдот, неприятен анекдот. Очевидно в производството на каптагон и трафика му имаме „ обичаи “, до момента в който с ваксините…

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР