Как моят Лоренцо ще прави това, какъв наркотик?! Натопен е!,

...
Как моят Лоренцо ще прави това, какъв наркотик?! Натопен е!,
Коментари Харесай

Ще ви настръхне косата: Софкиният Лоренцо лежал в клиника за зависими! Годеницата му го остави, не издържа повече!

" Как моят Лоренцо ще прави това, какъв опиат?! Натопен е! ", ошашави се през днешния ден чаровната Софи Маринова и очевидно излъга. Но й е простено - пробва се да " избави " единственото си дете, най-малко доколкото зависи от нея и най-малко от лапите на медиите. Но надали ще й се получи с тези неща задълго...

Защото излязоха неопровержими доказателства за това по какъв начин 21-годишният й синковец е поел твърдо по неприятния път и то надалеч не от през днешния ден. Варненска клиника е лекувала Лоренцо и това може да се ревизира, хвърлиха адска бомба осведомени. Синът на Софчето е бил признат там за взаимозависимост от дрогата, само че издържал за няма и седмица. А след това офейкал.

Лоренцо се криел и от Софи Маринова, която вярвала, че заплаща пари на клиниката за лекуването му. Впоследствие, когато той се появил, Софито решила да го взима със себе си по участия и да му заплаща по 300 лв. единствено по тази причина, че я съпровожда. Така най-малко щяла да го наглежда и да се пробва да го отърве от неприятни другари.

За жал не й се получи, а синът й е все по този начин с хулигански и искрено незаконни пристрастености, както пролича и през днешния ден, когато го арестуваха с дрога. И още нещо - сватбата му с годеницата не е анулирана, тя просто няма да се състои. Защото момичето го заряза, отвратено и огорчено от индивида, който се оказа, че въобще не е познавала.

Източник: Блиц, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР