Как минават концертите от турнето “Още малко…? Кое беше най-голямото

...
Как минават концертите от турнето “Още малко…? Кое беше най-голямото
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Чувствам се успял, хората харесват първия ми албум! Чест прави на Fibank, че подкрепят българската музика

Как минават концертите от турнето “Още малко… ”? Кое беше най-голямото предизвикателство до този миг?

Най-голямото предизвикателство на концертите от турнето дотук е моментът, в който представяме новите песни от албума “Още малко... ”. За мен е огромна наслада, както и за цялата тайфа, че хората ги възприемат доста добре. Също по този начин огромният план, с който излизаме на сцената - това са 10 души, едни от най-хубавите музиканти в България. Това също е огромно предизвикателство. Много огромен екип, доста труд и се веселя, че публиката го прави оценка.

Как хората одобряват първия ти независим албум? Пееш за другарство, за любов…

Много добре го възприемат, купуват си го, към този момент имат обичани песни от него. Харесват версиите на старите неща, които сме създали, харесват ремиксите, харесват забавната палитрата и разнообразието в албума.

„ Още малко ” какво си пожелаваш в персонален проект?

Любов, успокоение, мир и се надявам скоро да открием екзопланета, която да е като планетата Земя и да можем да се населим там. Ако не.. в другия живот/смее се/.

Кой застана зад теб, когато се реши да организираш своя първи концерт ?

Много се веселя, че зад този огромен план обвързван с доста музика, доста аранжименти, доста пътувания застанаха точно Fibank, на които им прави чест, че поддържат такива интензивности, и несъмнено в по-голям мащаб - освен мен, само че и българската музика.

С Любо и Графа сте другари. С песента „ Заедно ” постигнахте голям триумф. Разкажи ни за новия ви взаимен план „ Приятели вечно ” ?

Да, минаха доста години израснахме и дружно, и поотделно. Мога да кажа, че това е едно персонално и професионално другарство, което ни оказва помощ да вървим дружно. “Приятели вечно ” е едно продължение на “Заедно ”, само че имам чувството, че тази ария ще стане още по-голям шлагер. Графа е направил страхотна музика и аранжимент. С Любо написаха текста за два дни и се веселя, че ме поканиха да го осъществим дружно. Късметът е, че тази ария съумя да влезе и в албума. Имаше доста добър тайминг.

Имаш харизмата да очароваш аудиторията. Чувстваш ли се съумял ?

Чувствам се съумял, персонално за себе си с това, че мога да върша това, което желая. Успявам да развинтя фантазията си като актьор и да канализирам тази сила в музика и филми. Чувствам се задоволен като актьор.

Би ли довършил изреченията:

Музиката е...

Музиката заема огромна част от живота ми.

Не задрямвам без...

Не задрямвам без да си измия зъбите.

Винаги нося в себе си...

Винаги нося със себе си вода, документи и ключове.

Обичам...

Обичам да се пущам в нови провокации. Дори и незнайни. Във всеки риск се крие триумф.

Вярвам...

Вярвам в положителното, даже когато виждам нещо неприятно. Вярвам, че някъде там се крие положително и то постоянно побеждава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР