„Как ме е подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния

...
„Как ме е подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния
Коментари Харесай

Борисов наистина е помагал много на Манолова

„ Как ме е подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на благосклонност ли? “, възмути се Мая Манолова по бТВ в отговор на заявката на премиера Борисов, че най доста на нея е помагал.

Само че, с изключение на очевидното, което е, че Борисов се е намесвал с позволение във всички проблеми, които Манолова е припознавала, има и още нещо.

Фактите демонстрират, че с изключение на на нея, премиера Борисов е помагал и на хората от обкръжението й, което е индиректна помощ за нея през днешния ден.

Кой раздуха проблема със постройката „ Златен век “?

Отговорът е къс - близкият до злощастната кметица Десислава Иванчева Никола Вапцаров. Същият, който издига в този момент Мая Манолова за кандидат-кмет на София. Неговите упоритости да бъде спрян въпросния градеж бяха подкрепени персонално от Бойко Борисов, който разпореди ДНСК да го спре.

И освен това – премиера Борисов персонално предложения така наречен протестър Никола Вапцаров на среща, която услужливо бе отразена по всички медии. Тя целеше да потуши изкуствено основаното публично напрежение, само че в последна сметка легитимира едно лице със съмнителна известност като Никола Вапцаров.

Във всяка страна среща с най-високопоставените ръководещи могат да имат единствено лица, които отговорят на ранга и позицията на формалното лице. С тази среща Бойко Борисов, който не постоянно обича да съблюдава протокола, освен направи услуга на Вапцаров, само че и на самата Мая Манолова като официализира хората към нея.

Сега тя може умерено да се възползва от „ имиджа “ на Вапцаров и да яхне измислените му дела, просто тъй като по този метод елементарно се влиза в предизборната конкуренция.

Но по-лошото е, че премиера Борисов бе измамен, че всичко това е в името на жителите. Манолова и обкръжението й симулираха гражданско неодобрение, което премиера сякаш потуши, а в действителност евентуално просто го излъгаха, с цел да може той да й помогне да направи няколко огромни крачки в предизборната акция за кмет на София.

Нещо, което тя, както наподобява, ще отхвърля до дъно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР