Как изглежда нещастието на един футболен фен? Сигурно като това,

...
Как изглежда нещастието на един футболен фен? Сигурно като това,
Коментари Харесай

Не бързай толкова: Фенът на "Манчестър Юнайтед", който запали най-ценната тениска

Как наподобява нещастието на един футболен почитател? Сигурно като това, претърпяно от този последовател на " Манчестър Юнайтед ".

В обществените мрежи потребителите се забавляват на гърба на ентусиаст, който изгори своята тениска на Кристияно Роналдо от първия му интервал в редиците на " алените дяволи ". Фенът прибягна до този краен акт, откакто се появиха слуховете, че португалецът ще укрепи " Манчестър Сити ".

Jesus, it’s already begun

Also why’s he got Ronaldo on the back of the new United shirt? It was 12 years ago
— Zac Djellab (@ZacDjellab)

Носителят на 5 Златни топки беше спряган за несъмнено ново попълнение на " жителите ", само че той избра да се завърна в " Юнайтед ". По този метод Роналдо не разочарова последователите си в Англия, които бяха подготвени да го разгласят за изменник, в случай че го видят в редиците на градския противник.

Португалецът се завръща на " Олд Трафорд ", откакто носи фланелката на отбора от 2003 до 2009 година и означи 118 гола в 292 мача. С отбора той завоюва три трофеи във Висшата лига и Шампионската лига през 2008 година

През този интервал Роналдо носеше въпросната алена тениска с номер 7. Същата, която последователят изгори. И евентуално към този момент доста съжалява!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР