Как изглежда един перфектен ден? За всеки е различно -

...
Как изглежда един перфектен ден? За всеки е различно -
Коментари Харесай

Galaxy Z Flip5 - технологичното бижу, което ще направи деня ви перфектен

Как наподобява един съвършен ден? За всеки е друго - изискана закуска, утринно плуване, разходка с другари, реализирана цел. Няма верен отговор. Но какво ще стане, в случай че вместо да мислите за съвършения ден като ден, в който всичко върви както би трябвало, методите към него по друг метод? Как можете да извършите всеки ден съвършен ден, даже когато не се събуждате на яхта, наслаждавайки се на необикновен изгрев и не отпивате от чаша изтънчено кафе?

 

Решението е в дребните, само че значими неща. Съсредоточете се върху аспектите от всекидневието ви, които можете да контролирате. Фокусирайте се върху това по какъв начин да извършите деня си по-забавен, друг, деен, работлив, запаметяващ се. Тези неща носят възприятие за задоволеност и несъмнено биха ви оставили с усещането, че денят ви е бил в действителност съвършен.

 

Звучи елементарно на думи, само че в действителност вероятно имате чувството, че ще ви би трябвало магическа пръчица, с цел да забъркате тази по този начин елементарна, само че и в това време толкоз комплицирана рецепта за съвършен ден. Е, нямаме на разположение вълшебен пръчици, само че Samsung разполагат с едно софтуерно украшение, което в действителност ще направи деня ви съвършен.

 

 Добави изложение

 

Новото попълнение в фамилията на Samsung – кокетният има компактен размер, усъвършенствани функционалности, грациозен дизайн – цялостен един свят на хубост и функционалност, побиращ се в джоба ви.

 

Samsung е пионер и водач на пазара в категорията на сгъваеми мобилни устройства и затвърждава позицията си с новия Galaxy Z Flip5, който е същинско джобно украшение, в което ще се влюбите. Ако търсите функционалност и моден дизайн, само че сте се уморили от огромните смарт телефони и желаете нещо плътно, този телефон е тъкмо за вас, като можете да избирате сред цветовете Мента, Графитено, Естествен памук и Лавандула.

 

Samsung Galaxy Z Flip5 е със сертификат IPX8 за водоустойчивост. Рамката му е направена от Armor Aluminium – най-здравия алуминий, употребен в Galaxy смарт телефон до момента. A предният Flex Window и задният панел са направени от най-здравото стъкло - Corning Gorilla Glass Victus. Тези нововъведения усъвършенстват надеждността на модела, даже след години приложимост. А в случай че инцидентно изпуснете телефона си или го приберете в джоба при ключовете, той ще резервира безупречния си външен тип.

 

За да е още по-надежден, Galaxy Z Flip5 е с нова усъвършенствана Flex панта с двойна шина за оптималната отбрана и резистентност на телефона. Тази дребна, само че доста издръжлива панта е и една от тайните на Samsung за усъвършенствания Flex режим. Тя разрешава да поставяте и употребявате смарт телефона под друг ъгъл. Можете даже да вършиме селфита със свободни ръце. Имате даже опцията за видео във Flex режима. А двойният панел ви разрешава да вършите две неща по едно и също време за повече еластичност и улеснение – и при развлечение, и при работа. Можете да четете e-mail в горната половина на екрана и да преглеждате известия в долната, да вземем за пример.

 

 Добави изложение

 

Въпреки компактните си размери, Galaxy Z Flip5 има удивително огромен челен Flex екран, който е със забележителните 3,4 инча и идва с необятен избор от познати и нови благоприятни условия. С помощта на уиджетите през него елементарно можете да проверявате известия, вести, прогнозата за времето, да пускате музика, да видите пропуснатите си позвънявания или да влезете в настройките за Wi-fi без въобще да отваряте телефона. А най-хубавото е, че Flex Window може да наподобява тъкмо по този начин, както желаете. Персонализирайте го с уиджети съгласно потребностите си, видео тапети, циферблати на часовници и стилове, с цел да извършите Galaxy Z Flip5 в действителност неповторим и несравним.

 

Galaxy Z Flip5 има общоприета 10 MP и широкоъгълна 12MP камера с усъвършенствани функционалности. Страхотно е, че можете да снимате, без да отваряте телефона благодарение на FlexCam. На външния екран се вижда какво влиза в кадър и по какъв начин ще наподобява финалната фотография. Само с едно придвижване на пръста можете да преминете от фото на видео, както и да променяте с коя от двете камери да снимате. A преглеждането и редактирането на фотосите в режим Flex Mode също е бързо и елементарно. Потребителите могат да преглеждат, да настройват контраста на цветовете или да изтриват фотоси с бързия обзор във Flex Window.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР