Как им се връзват на номерата на тези мъже, заклети

...
Как им се връзват на номерата на тези мъже, заклети
Коментари Харесай

Взриви! Застаряващият младоженик Маестрото към младата булка: Ще ми родиш дъщеря, не син! (близките й в ступор)

Как им се връзват на номерата на тези мъже, върли женкари, не е ясно, само че родните рекордьори по " уловени " женички несъмнено са Благой Георгиев и... да - Евгени Димитров - Маестрото.

Последният просто живее персоналния си живот в цялостна сянка и по тази причина не дава мотиви за приказки. Той чудесно знае, че разприказват ли се хората, доста има да кажат. И то няма да е в негова изгода.

Като да вземем за пример това, че за 54-годишния си живот, той е " минал " десетки млади дами, от които публично има три деца, само че се говореше и за още три (под сурдинка). Маестрото вършее наред, да му се ненадяваш на благия тип, само че май тъкмо с него лови дамите.

Сватбата му с 27 години по-младата журналистка Виктория Готева преди месец безусловно взриви обществеността, само че най-много фамилията й. Което, изцяло съответно, било срещу това безумство. Застаряващ коцкар взима щерка им - кой естествен човек би приветствал това?!

А в този момент се появи и ново 20 - Маестрото декларирал на жена си, че ще му роди щерка, не желал наследник. " Че и условия ще слага, апелирам ви се... Верно има такива простаци, само че те нормално са елементарни, а той сякаш интелигентен и академик. Но да, като му гледаме предишното, никак не е толкоз интелигентен. Дано това момиче не си изпати като някогашните му ", разясняват източници.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР