Как и кога Министерството на енергетиката (МЕ) ще поеме разходите

...
Как и кога Министерството на енергетиката (МЕ) ще поеме разходите
Коментари Харесай

Карловският кмет пита Христов кога ще плати тока на пострадалите от наводнението

Как и по кое време Министерството на енергетиката (МЕ) ще поеме разноските на хората от потърпевшите карловски села Богдан, Слатина, Каравелово и Войнягово, на които подари климатици. Това запитване е отправил кметът на Карлово Емил Кабаиванов към министъра на енергетиката в служебния кабинет Росен Христов, по отношение на поетия от него ангажимент дружно с дарените от министерството климатици, да бъдат поети и сметките за електрическа енергия.

Днес писмото бе публикувано до медиите, след като градоначалникът и екипът му не са съумели да получат отговор от ведомството.

" Условието беше хората, получили климатици, да ги инсталират навреме и до 10 март да показват копие от гаранционната карта с нанесена дата на монтажа. Общо 79 жители са изпълнили изискването, само че месец по-късно в общинската администрация са постъпили голям брой запитвания какво се случва с обещанието да бъдат платени сметките им за ток ", се показва в писмото

В община Карлово са монтирани 80 от 200 климатици. По договаряне, откакто инсталира тези 200 климатика, общината би трябвало да даде на министерството техните абонатни номера, с цел да бъдат платени сметките, коментираха за Българска телеграфна агенция от енергийното ведомство.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР