Как холивудските артисти устояват на бързото темпо и натоварените графици?

...
Как холивудските артисти устояват на бързото темпо и натоварените графици?
Коментари Харесай

Чудатите хобита на известните

Как холивудските актьори устояват на бързото движение и натоварените графици? Повечето – посредством заниманията си. Някои от тях обаче имат толкоз щури увлечения през свободното време, че „ скриват топката ” на събирачите на ножове (Анджелина Джоли), бръмбари (Клаудия Шифър), преспапиета (Тейлър Суифт), Sci-Fi комплекти от фигури (Лео ди Каприо), както и на доста други колекционери.


Джордж Клуни – обущар

 Джордж Клуни счита, че прави най-хубавите обувки в света. Джордж Клуни счита, че прави най-хубавите обувки в света.
Независимо че безконечният холивудски секссимвол посещавал два университета – Синсинати и Северен Кентъки, той няма тапия. В сложните юношески години изоставил учението, живеел в килера на другар и почнал да се препитава с разнообразни действия – правел застраховки, работел по градежи, рязал тютюн, продавал чорапи и женски обувки. Последният метод за издръжка очевидно е оставил у него следи за цялостен живот. Джордж толкоз се увлякъл по чепиците, че почнал да ги прави самичък.

И през днешния ден той посвещава на това свое занимание цялото си свободно време, даже в почивките сред фотосите. Той е твърдо уверен, че никой в света не прави по-хубави обувки от неговите. Шегува се, че до момента в който сътрудниците му от снимачната площадка пиели коктейли, той не изпускал шилото от ръката си.

Сравняват го с английската легенда Даниъл Дей-Люис (единственият артист с 3 оскара за най-хубава мъжка роля), притежаващ отколешна пристрастеност към обущарството, на което отдават отдръпването му от киното и считат, че ще се посвети на античния поминък. На журналистическия въпрос кои обувки са по-добри – на Дей-Люис или неговите, Клуни дава отговор: „ Моите, несъмнено! ”, и изяснява за какво – до момента в който Дениъл вложил цялата си сила, с цел да се вживее в ролята на Линкълн и да я изиграе във кино лентата на Спилбърг, той шиел обувки, като не държал нищо друго в ръцете си, с изключение на шило, кожа, игла и чукче.

Никълъс Кейдж – от всичко по доста

 За щурите си покупки Никълъс Кейдж е пръснал над 150 млн. $. За щурите си покупки Никълъс Кейдж е пръснал над 150 млн. $.
Хобито на известния артист може да се дефинира с думите – да има от всичко. От детството си актуалният Плюшкин ревниво натрупа комикси и има голяма сбирка, има изсушени пигмейски глави, купил си череп на динозавър за 276 хиляди $, който обаче се оказал краден и артистът трябвало да го върне на монголското държавно управление. Домашните му любимци през годините са необикновени – акули, октопод за половин милион $ (щял да му оказва помощ да играе функциите си), алигатор, две кралски кобри, гущер, крокодил…

Но това надалеч не е всичко! Кейдж има триметрова гробница пирамида в Ню Орлиънс, 30 мотоциклета, 6 ролс-ройса, палат в Германия, къща с привидения, персонален остров на Бахамите…

Екстравагантните и постоянно безполезни покупки основават значително финансови проблеми на артиста.

Норман Рийдъс и гръдните импланти

 Фенка подарява на Норман Рийдъс един от гръдните си импланти. Фенка подарява на Норман Рийдъс един от гръдните си импланти.
Лошото момче от сериала „ Живите мъртви ” стремително стана повсеместен любим. Лоялният мълчаливец Дарил със страхотни умения се трансформира в легенда и почитателите даже заплашват с линч сценаристите, в случай че го „ убият ” в някой от сезоните.

Логично известността му измежду дамите е голяма. На среща с почитатели една захласната почитателка даже го ухапала сред рамото и врата – като същинско зомби. Друга фанатична зрителка изпратила на кумира си не плюшено мече да вземем за пример, а личния си гръден имплант. Силиконовото знамение бързо станало един от най-ценните сувенири на Норман. Благодарение на него по думите му той изискал да събира импланти и желае да има допустимо най-вече в сбирката си. Като начало той купил „ братче ” на забавния подарък, а по-късно подарил на сестра си два броя.

Неизвестен е броят на имплантите, изпратени на артиста след шеговитото изявление за необикновената сбирка.

Мерилин Менсън – застрашителен дизайнер

 Собствената марка Менсент на Мерилин Менсън печели златен орден. Собствената марка Менсент на Мерилин Менсън печели златен орден.
Известна е любовта на краля на шок-рока към мощните питиета. На следващото празненство негов почитател му споделил: „ Ти доста пиеш и доста харчиш за алкохол. Защо не започнеш да го произвеждаш? ” Така той измислил собствен вид на обичания си абсент и го нарекъл Менсент. Напитката печели златен орден на Сан Франциско World Spirit Spirits Competition през 2008 година

В свободното си време обича да се развлича с интериорен дизайн, за който го въодушевява поредицата „ Ханибал ”. Затова в дома му виси картина на серийния палач Джон Уейн Гейси, има туба за газ Циклон-Б от времето на камерите през холокоста. На видно място е чучелото на риба с рога и кокоши крайници – подарък от Анджелина Джоли и Брад Пит. Колекцията допълват два човешки скелета, африканска маска от човешка кожа и голямо количество протези на ръце и крайници.

Род Стюарт има жп гара на третия етаж

 ЖП гарата на Род Стюарт заема третия етаж на къщата му ЖП гарата на Род Стюарт заема третия етаж на къщата му
Много момчета, а и огромни мъже, обичат да колекционират влакчета, само че въобще не могат да се съпоставят с рок динозавъра. Неговата жп линия заема съвсем целия трети етаж на дома му – 37 м дължина и 7 м ширина.

Тя е отдадена на следвоенен Манхатън и централната нюйоркска гара Grand Central Station. ЖП терминалът е изпълнен с потресаващи детайлности. Създадени са повече от 100 сгради с височина до половин метър. Нивото на детайлизация е толкоз високо, че се вижда вътрешността през прозорчетата и на най-малките магазинчета.

Певецът постоянно взима със себе си на гастроли част от сбирката и я пресъздава в хотелските стаи. Хобито му е от 20 години, а пристрастеността му се ражда в детството, когато живее близо до British Rail, чиито жп линии стават първият му модел. Влаковете заемат видно място в творчеството на музиканта, той им е посветил няколко песни. Макетът му даже участва на корицата на списание Model Railroader. Както Стюарт декларира, това го зарадвало повече, в сравнение с челното място в Rolling Stone.

Джаред Лето в плен на дамския дрешник

 Джаред Лето се кипри в златисти дамски джинси на Chanel. Джаред Лето се кипри в златисти дамски джинси на Chanel.
Актьорът и музикант, считан за един от секссимволите на Холивуд, е остарял поддръжник на макиажа. Както мнозина негови събратя, той употребява очна линия, защото козметиката му пособия да прави погледа си по-изразителен и по този начин зашеметявал многочислените си последователки.

Снимайки се във кино лентата „ Клубът на купувачите от Далас ”, където играе трансджендър, артистът за първи път оповестява, че към този момент обича да се преоблича като жена. Оттогава той непрестанно употребява неща от дамския дрешник, даже отскачайки до магазина измежду бял ден.

На едно от ревютата на кутюрната сбирка на Chanel Лето притегля вниманието, като се появява в златисти джинси и каубойски ботуши от дамската сбирка на марката. Журналистите прогласяват раждането на нов тренд – в този момент мъжете свободно могат да носят женски облекла. Например рапърът Фарел Уилямс е в женски еспадрили на страниците на GQ, Кание Уест облича блуза Céline на фестивала „ Коачела ”, а Марк Джейкъбс един път идва на събитие в същия тоалет като този на Анна Уинтур – основната редакторка на американския Vogue.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР