Как едно увлечение прераства в любов? Може ли един мъж

...
Как едно увлечение прераства в любов? Може ли един мъж
Коментари Харесай

Време за четене: Другата

Как едно въодушевление прераства в обич? Може ли един мъж да обича една жена и в същото време да е влюбен в друга? Какво би направил той за всяка от тях – и какво всяка от тях ще му аргументи? Кое възприятие е по-силно – любовта или обичта? А кое трае по-дълго? Кое ще надделее и с цел да надделее то, би трябвало ли другото да почине?

Отговорите на тези и редица други всемирен въпроси, свързани с взаимоотношенията сред мъжете и дамите, вкарали се (не)охотно в дълбокия коловоз на мрачното ежедневие, търси Васил Панайотов в новия си разказ „ Другата”.
 Ако е шоколад, дано е розов! Edna предлага Ако е шоколад, дано е розов!
Сюжетът ни среща с 30-годишния Стефан, който по през целия ден се намира – и безусловно, и преносно – сред брачната половинка си Магда и колежката им Емилия . Емилия, в която Стефан се влюбва до лудост. Емилия, която е не просто сътрудник, само че и близка другарка с Магда. Магда, от която той има дете. Дете, което е плод на обичта сред тях. Обичта, която в този момент като че ли излинява с всяка минута, до момента в който Стефан написа в чата следващия ред на Емилия.

Емилия, която за него сега, а може би и вечно, е въплъщение на любовта. Докъде ще ги води всичко това? Предстои да разберем на страниците на новата книга на подгласника в риалити формата „ Ръкописът” по БНТ1 Васил Панайотов.

„ Другата” е ослепителен разказ за разликата сред обич и любов, разказ за невъзможността да обичаме, без да нараняваме. Защото където пламне пристрастеност, гори всичко.

 книга
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР