Как е възможно това? Това е най-тъпото нещо, което стана.

...
Как е възможно това? Това е най-тъпото нещо, което стана.
Коментари Харесай

Зрителите Искат Линч! София Ден И Нощ Завърши С Чудовищен Скандал, Вижте!

„ Как е допустимо това? Това е най-тъпото нещо, което стана. Филмът има цялостна гледаемост, само че те го даваха късно, по тази причина не всички можеха да го гледат! Пуснете го още веднъж, ненормални ли сте??? ”, гласи един от десетките гневни мнения след епизода в обществените мрежи.

„ Не е почтено да го стопират! Любим сериал е! Направете продължение деее! ”, се споделя пък в различен. Не липсваха и закани към продуцентите на сериала, които съгласно почитателите би трябвало да го започват още веднъж поради интереса към него, написа Факти.бг. Те даже напомнят думите на продуцента на сериала Краси Ванков, които той споделя преди време, когато " София денонощно " бе в златния си интервал:

" Битува мнение, че младежката публика към този момент не гледа телевизия и че са доста запалени в интернет, а в действителност „ София – Ден и Нощ ” потвърждава, че това не е тъкмо по този начин. Ние сме любимец измежду младежката публика като артикул, който гледат непрекъснато и на телевизионния екран, и в интернет ", сподели Ванков тогава. За в този момент той не демонстрира желание да продължи сериала.

Припомняме, че „ София - денонощно ” е първият риалити сериал за живота в огромния град, излъчен у нас в ефира на Нова телевизия. Той е по лиценз на немската поредност на RTL2 „ Berlin-tag und nacht ”. Първият му епизод бе на 29 септември 2015 от 22:00 часа. В България продуцент на „ София - денонощно ” е „ Hidalgo Productions ”. Сериалът в България завърши на 8 март тази година с излъчени 574 епизода. А истинската му версия в Германия продължава и до през днешния ден с над 1900 излъчени епизода.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР