Как двама полицаи ще натискат трима прокурори, това е по-скоро

...
Как двама полицаи ще натискат трима прокурори, това е по-скоро
Коментари Харесай

Бойко Рашков съзря умишлено бавене на разследването за „Хемус“, прокуратурата преувеличавала

Как двама служители на реда ще натискат трима прокурори, това е по-скоро професионален спор, сподели министърът
„ Не мога да кажа дали е имало напън над прокурори. Това ще се обясни. Сигурно е професионален спор за това по какъв начин да се подходи вярно тактически по следствието. Какво значи чиновник на ГДБОП да натиска прокуратурата. Твърдението е единствено на прокуратурата. Това ми се коства пресилено “, сподели вътрешният министър Бойко Рашков в „ Неделя 150 “ по БНР по отношение на изказването на прокуратурата, че от ГДБОП са правили опити да ги натискат поради обвинения по следствието за парите от „ Хемус “.

„ Има човек, който е упрекнат и прокуратурата счита, че този човек под домакински арест, който е основна фигура би трябвало да се разбере с кого е контактувал и какъв е пътят на парите “, съобщи Рашков.

Той добави, че Борислав Колев е концентрирал в себе си голямо количество финансови средства

„ Има сведения за лице, което е било в контакт с него, подписвало е документи в банката, то е видяло голямо количество пачки от по 100 лв.. За услугата това лице и получило джип като премия “.

„ Прокуратурата умишлено не е дейна в това следствие. Прокуратурата, ръководена от Иван Гешев, бави хода на следствието. Защото то ще докара до виновни фактори в ръководството на страната, които са били на власт до април т.г. Съмнявам се, че тази нереформирана прокуратура в сегашния миг би могла да изведе едно такова следствие с национално значение до сполучлив край... Прокуратурата защищава някогашните ръководещи от наказателна отговорност в доста случаи “, сподели Рашков.

Според него по едно от трите следствия за градежа на Автомагистрала „ Хемус “ има учредения да се желае снемането на имунитети на народни представители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР