Как да я приемете? Една супена лъжица английска сол на

...
Как да я приемете? Една супена лъжица английска сол на
Коментари Харесай

За По-Малко От Левче! Само Лъжичка От Това И Грипът Няма Шанс, Изчезва За 24 Часа!

Как да я приемете? Една супена лъжица британска сол на гладно след ставане и то с колкото може по-малко вода – не повече от 70 мл. След като приемете това лековито минерално съединяване не пиете и не хапвате нищо най-малко 30 минути. След този половин часа стартирате да пиете колкото може да понесете на топлота чай или преварена вода, само че без захар. В идващото денонощие би трябвало да пиете само и единствено топли и неподсладени отвари като не би трябвало да рухване под два литра. Забравете храната до другата заран! Може да Ви се стори невероятно, само че единствено по този начин ще преборите грипа бързо и ефикасно!

Д-р Михайлов, който е експерт по вътрешни заболявания, само че и един от най-хубавите родни природолечители, е безапелационен, че рецептата е изцяло ефикасна, а действието й е посредством пречистване на организма. Няма да имате потребност от каквито и да е други медикаменти, в което ще се уверите сами. На идната заран ще сте като преродени, твърди медикът.

Д-р Атанас Михайлов споделя и своята рецепта за подсилване на имунната система през зимата. Нужни са Ви четвърт кг мед, 150 гр прясно алое (почистено от бодли, смляно), 50 мл етилов алкохол от 95 % и 350 мл алено вино. Забърквате всичко, след което оставяте микса на хладно и мрачно за седмица. Приемайте лечебната примес три пъти на ден по една чаена лъжичка.

delo.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР