Как да си намерите богат мъж? Жените често харесват тези,

...
Как да си намерите богат мъж? Жените често харесват тези,
Коментари Харесай

Как да си намерите богат мъж?


Как да си намерите богат мъж? Жените постоянно харесват тези, които са недостъпни за тях заради по-високия им статус. Време е да разберете по какъв начин можете да си осигурите подобен мъж.

В опит да „ вържат “ мъжа, много дами прибягват до метода на „ непревземаемата цитадела “. Те съзнателно пренебрегват евентуалния сътрудник, тъй че той да се влюби до уши в тях. За страдание, когато приказваме за мъж, който и без вас си има задоволително кандидатки, този способ е ненужен.

Когато забележим по какъв начин една елементарна жена стартира да излиза с прочут мъж, това работи обнадеждаващо и разбираме, че можем да създадем същото, написа Struma.bg. Това в действителност е по този начин, тъй като в случай че се има вяра на многочислени изявленията с такива щастливки, те са се срещнали с бъдещата си сродна душа от света на шоубизнеса посредством общи другари. Ако имате опция да създадете нови запознанства с хора, които се движат в кръговете на сполучливи мъже, направете го.

Дори да се запознаете с сполучлив мъж, това не значи, че съумеете да го плените. Факт е, че към такива мъже постоянно има доста дами, които жадуват за внимание. Най-добрият метод да се откроите е да покажете самообладание. Не показвайте на мъжа, че сте влюбена до уши в него. Бъдете спокойни и се преструвайте, че просто ви харесва да поддържате връзка. Не бързайте да признавате възприятията си, защото това ще го изплаши или мигновено ще сведе цената ви до нула.

Не се опасявайте да се шегувате подходящо и да покажете своя оптимизъм. Можете безобидно да подразните подобен мъж. Това ще ви отличи от другите дами, тъй като множеството от тях се пробват да му вършат похвали. Ако общително и умело се пошегувате с някакъв негов минус, това може да ви помогне да спечелите сърцето му.

Жените, които непрестанно кръжат към известни, богати или доста привлекателни мъже, непрекъснато вършат една значима и сериозна неточност – лъжат за себе си и се пробват да се показват като най-хубавите. Но, в случай че кажете истината, тогава мечтаният господин е по-вероятно да ви обърне внимание.

Звучи по този начин: създайте си живот, в който никой нов мъж няма да бъде центърът на Вселената за вас. Така ще станете по-привлекателни, без да се постанова да се вършиме на такива. Ще сте естествени и по-малко налични, а тъкмо това ще притегли стремежи мъж към вас. Друг значим съвет, когато поддържате връзка с недостъпни мъже, е да сведете до най-малко тревогата. Научете се да мислите положително и да не се притеснявате по какъв начин този или оня мъж или близките като цяло ще реагират на вас. Ако сте спокойни и обрани, ще привлечете вниманието на мъжа-мечта.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР