Как да се възстановим по-бързо след преяждане и препиване по

...
Как да се възстановим по-бързо след преяждане и препиване по
Коментари Харесай

Как да се възстановите след преяждане и препиване?

Как да се възстановим по-бързо след преяждане и препиване по празниците? Ето препоръките на някои лекари. Лека закуска от зеленчуци, плодове и ядки може да помогне за бързото възобновяване след новогодишното празненство.

Плодовете и зеленчуците са богати на фибри, които оказват помощ за прочистването на организма, а ядките обезпечават сила. Обядът и вечерята не би трябвало да са тежки или мазни. По-добре е да се придържате към лека диета: бульони, каши, риба, зеленчуци и плодове .

Но в никакъв случай не трябва да се подлагате на недояждане, даже и да сте прекалили с храната по.

Според него храните, съдържащи фруктоза, могат да оказват помощ и след корист с алкохол. Фруктозата в меда и чаят от джинджифил са други способи за справяне с гаденето . Тъй като алкохолът способства за загубата на електролити като калий и натрий, е потребно да се ядат банани, авокадо, които ще попълнят запасите от калий. А равнищата на натрий ще бъдат нараснали от киселите краставички. Пилешкият бульон също по този начин оказва помощ да се попълнят равнищата на натрий.

 Добави изложение

Спортът може да помогне за облекчение на, само че би трябвало да се понижи интензивността и продължителността на упражненията. Ако не ви доближават сили за фитнес, една разходка на чист въздух ще ви бъде от изгода.

Валентин Скрябин, началник на клиничния филиал на Московския център по наркология, означи, че публикуваното мнение, че сауната може да се употребява като средство за лекуване на, е неправилно.

 Добави изложение

" Сауната може да утежни признаците на алкохолна консумация или махмурлук, и то за броени минути. Известно е, че потреблението на алкохол натоварва сърдечносъдовата система и може да аргументи нарушавания на сърдечния темп. От друга страна, визитата на сауна постоянно води и до сърцетуптене. В резултат на това хората, които посещават сауната след приложимост на алкохол, са по-склонни към зной, болки в гърдите и пристъп ", споделя Скрябин.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР