Как да се предпазим? В тази статия ще разберете къде не

...
Как да се предпазим?
В тази статия ще разберете къде не
Коментари Харесай

6 съвета как да се предпазите от кражба на лични данни и дебитни карти

Как да се предпазим?

В тази публикация ще разберете къде не би трябвало да се регистрите и по какъв начин да предпазите вашите персонални данни в интернет

Можем да станем жертви на онлайн машинация по всяко едно време, в случай че го позволим, затова би трябвало да се научим по какъв начин да внимаваме за тези измами. В тази публикация ще научите по какъв начин да опазите своите персонални данни, онлайн портфейли, дебитни и кредитни карти.

1 . Онлайн казина

Трябва деликатно да прегледате уеб страницата. Ако към този момент имате регистрация в казино на, което знаете, че можете да се доверите, тогава сравнете новия уебсайт с този, който сте намерили. Изглежда ли всичко в уеб страницата като че ли е направено професионално? Какъв вид информация за лицензиране и узаконяване имат? Разбира се, вие също би трябвало да извършите вашето изследване на уеб страницата и да прочетете мнения. Много от подправените онлайн казина имат за цел да откраднат вашите персонални и информацията на вашите дебитни и кредитни карти!

2. Внимавайте с кого тръгвате да вършиме бизнес онлайн

Важно е да знаете с кого вършиме бизнес. Никога не би трябвало да вършиме бизнес с някого, в случай че не ви даде своя телефонен номер, адрес и, несъмнено, името си. Винаги бъдете на щрек и не давайте персонални данни и сметки, до момента в който не се уверите, че всичко е наред и не извършите изследване.

3. Крипто пирамиди и уеб сайтове за крипто валути

Винаги е добре, в случай че сте решили да инвестирате в крипто валути да употребявате някоя от огромните тържища. В днешно време има доста скам уеб сайтове, които дават обещание големи облаги на вашите вложения, само че в действителност са скам. Гледайте първо да се запознаете добре със уеб страницата, който желаете да вложите парите си. Винаги може да се окаже машинация и вашите спестявания да бъдат откраднати както и номерата на картите ви и персоналните ви данни.

4. Безплатни дарове или томболи за да откраднат персонални данни

Има доста такива уеб сайтове, в които желаят да си извършите регистрация и да дадете персонални данни с цел да ви дадат подарък. Не го правете!! 99% от тези уеб сайтове са единствено с една цел, да откраднат вашите персонални данни и дебитни карти.

5. Нигерийска гланц машинация

Ако получите гланц, че имате избран брой криптовалута или пари в на едно място и би трябвало единствено да си ги вземете против вашите персонални данни или дебитни карти, с цел да има къде да ви ги приведат. Не се поддавайте!! Това е необятно публикувана машинация в последните години. Трийте известията и блокирайте източниците на тях.

6. Обещания за работа от у дома с примамливи условия

Не всички предложения за работа от у дома са измами, само че внимавайте добре и направете изследване преди да се доверите. Най- постоянно лъжливите предложения включват доста положително възнаграждение и желаят да пратите избрана сума пари и персонални данни, с цел да оправят документите ви. Внимавайте!!

Инфо: women.ca/pixabay


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР