Как да се отървете от мравките у дома с народни

...
Как да се отървете от мравките у дома с народни
Коментари Харесай

Как да се отървете от мравките у дома с народни доказани средства?

Как да се отървете от мравките вкъщи с национални потвърдени средства?

Случвало ли ви се е да бъдете нападнати в жилището си? Не от крадци. А от мравки?

Понякога този проблем може да стане толкоз сериозен, че притежателите подвигат ръце. Когато в къщата ви се появят няколко мравки, не е толкоз ужасно. Но в случай че им хареса, тогава ще донесат майката и ще стартират да населяват дома ви. В този случай убиването им е неефикасно. За всяка убита мравка майката ще роди още 20. Необходимо е да се уверите, че мравките напущат и вземат със себе си своя прародител.

Няма да взимаме предвид средствата, които можете да закупите в магазина. Освен това доста хора не желаят да имат нищо общо с химията. Ще използваме няколко елементарни народни методи.

Как да се отървете от мравките вкъщи с народни доказани средства?

Първо проверете всички места, през които мравките биха могли да стигнат до вас и ги затворете.Мравките не могат да понасят остри миризми. Ако нямате алергии, то елементарния карамфил, който употребявате за консервация, ще ви обезпечи скъпа услуга. Просто го поръсете по всички места, където се допуска, че се движат гадните инсекти. Много скоро те ще избягат от вашия апартамент.За непоносимия живот на мравките е подобаващ и черния надробен пипер. Но може да се използва, в случай че в къщата ви няма дребни деца. Децата обичат да пробват това, което не е за тях.Пелинът, разпространен в ъглите на жилището, също няма да се хареса на мравките. Миризмата му в действителност не се харесва от насекомите и ги кара да бягат.Можете да извършите и няколко клопката, които да поставите в кухнята през нощта. Изсипете сладка вода в чаша, а към чашата би трябвало поставете картон, затрупан с лепило. Мравките обичат сладкото и ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнат до него. Ако извършите тези клопки, то след няколко нощи, изпълнени с тупането на мравки, можете да забравите за казуса.Угощение с квас. Както към този момент посочихме, мравките обичат сладкото. Толкова доста, че наред със сладкото, на драго сърце ядат и маята. Разбъркайте суха квас с мед или конфитюр, прибавете няколко капки вода. Подредете освежителните питиета. Мравките, пробвали вкусните лакомства, незабавно ще ги занесат при майката. Дрождите в мравките набъбват и насекомите умират. Майката също умира. Ето един прост метод с минимални разноски да се отървете от главния производител на мравки.

Вижте още: Алуминиевото фолио отстранява статичното електричество от облеклата

Народните средства не на вятъра се назовават национални. Те са били употребявани и тествани от много хора. Ето за какво доста постоянно те са по-ефективни от закупените химически препарати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР