Как да решаваме конфликтите в живота си разглежда конфликтите като

...
Как да решаваме конфликтите в живота си разглежда конфликтите като
Коментари Харесай

Дейл Карнеги ни учи как да решаваме конфликтите в живота си (предложение за четене)

„ Как да решаваме споровете в живота си ” преглежда споровете като опция за израстване и дава насоки по какъв начин да се оправим с тях. Книгата дава ефикасни техники за преговаряне и реализиране на удовлетворяващ компромис в печеливша за двете страни обстановка.

Като зрели възрастни хора би трябвало да можем да посрещаме и положителното, и неприятното в кариерата си. Шансовете да се задържим на дадена работа ще се подобрят доста, в случай че същински обичаме това, с което се занимаваме, и предприемем стъпки да изпъкнем като скъпи чиновници.

Не бива да забравяме, че различията са неизбежни. Не можем да направляваме по какъв начин нашите шефове ни подлагат на критика, само че можем да направляваме реакцията си на рецензията им. Длъжни сме да погледнем на нея като на поучително, а не унизително преживяване. Впрочем хората със мощен темперамент намират особена прелест в компликациите, тъй като единствено на техния декор могат да развият цялостния си капацитет.

„ Има три правилото в съществуването и живота на индивида – правилото на мисълта, правилото на речта и правилото на действието. Източникът на всички спорове сред мен и близките е, че не споделям каквото мисля и не върша каквото споделям “ - Мартин Бъбър

За създателя

Дейл Карнеги е основател на типичен правила за сполучлива личностна реализация и любим на няколко генерации читатели от разнообразни краища на света.

Основана през 1912 година, Дейл Карнеги Трейнинг е еволюирала от вярването на един човек в силата на самоусъвършенстването до компания за образование, основано на осъществяването, с офиси по целия свят. Тя се концентрира върху задачата да даде на деловите хора опция да покачат уменията си и да подобрят своето показване, с цел да реализират положителни, непрекъснати и преференциални резултати.

Оригиналният размер познания на Дейл Карнеги е бил непрекъснато допълван и осъвременяван, разширяван и пречистен посредством близо древен опит от действителни преживявания в областта на деловия живот.

По света има 160 франчайза на Дейл Карнеги, които ползват просветителните си и консултантски услуги в компании от всевъзможен мащаб във всички браншове на бизнеса, с цел да усилват познанията и да усъвършенстват представянето. Резултатът от този групов международен опит е необхватен контейнер от настоятелен знания, на който клиентите ни разчитат, с цел да развиват сполучлив бизнес.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР