Как да разберете, че една жена ви иска? Много мъже

...
Как да разберете, че една жена ви иска? Много мъже
Коментари Харесай

Ето как да разберете, че една жена иска да прави секс с вас

Как да разберете, че една жена ви желае? Много мъже желаят да знаят отговора на този въпрос. Те постоянно не схващат даже явни подмятания, бъркайки ги с нещо друго.

Макар да живеем в свят, с който функциите към този момент са постоянно разменени или неразбираеми, в общия случай мъжете са по-директни в изразяването на желанията си по отношение на дамите. Това не значи обаче, че дамите не желаят да вършат секс.

Сега, в случай че към този момент имате публична връзка, е по-лесно да разберете дали момичето ви желае секс, само че в случай че връзките още са в началния си стадий, нещата се усложняват.

По създание, в случай че сте мъж, който желае секс, ще би трябвало да положите малко старания, с цел да разберете дали една жена желае същото. За ваш шанс има някои знаци, които могат да ви дадат визия.

Ако един мъж е прелъстителен за една жена, тогава тя ще флиртува с него, ще се усмихва и ще показва интереса си към връзката.
Женственост
Ако една жена желае секс, в никакъв случай няма да седне пред мъж в груба или мъжествена поза. Тя ще избере най-хубавия ъгъл, с цел да се покаже. Ще се държи възпитано, ще се старае за облеклата, грима и косата си, а също по този начин в никакъв случай няма да употребява пошъл език.
Настроение
Когато ви види, настроението ѝ се усъвършенства, смее се, усмихва се, грее във вашата компания. Това значи, че карате тялото ѝ да освобождава хормони на щастието. А, знаете, хората желаеме това, което ни доставя наслаждение.
Доверие
Жените по принцип избират да прекарват времето си уединено с мъже, които ги карат да се усещат удобно към тях. Ако тя не ви познава добре, желанието да остане уединено с вас може да е част от динамичността на половото привличане. Обикновено дами, които не симпатизират на избрани господа, заобикалят да попадат в обстановки, в които да бъдат сами с тях.
Флирт и внимание
Заинтересованата жена нормално ще флиртува с вас, ще демонстрира интерес и ще ви обръща внимание. Тя може да се усмихва, да играе с косата си или да търси мотиви да бъде покрай вас. Освен това ще ви прави похвали и ще се старае да се чувствате добре в нейната компания.
 Физически сигнали
Когато дамата е привлечена към вас, тя постоянно ще демонстрира физически признаци на интерес. Това включва разширение на зениците, зачервяване на бузите, искра в очите и други сходни.
Допир
Ако една жена желае да бъде близка с вас, тя ще се опита да откри физически контакт. Това може да бъде допиране на ръката, прегръдка или даже леки допири на краката, в случай че сте седнали един до различен.
Разговори за секс
Жената може да загатва или даже да приказва намерено за секс. Това включва диалози за еротика, полови желания или опит, който сте имали.
Изразеното " да "
Най-накрая, най-ясният знак, че една жена желае секс с вас, е когато тя намерено и изразително каже " да ".

Все отново е значимо да се означи, че нито един от тези сигнали не е гаранция за предпочитание за полово преживяване. Всеки човек е друг и въпросът за половите стремежи е самостоятелен. Най-добре е да споделяте намерено и почтително с колегата, с цел да разберете тъкмо какво желае.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР