Как да разберем, когато някой си пада по нас?Вече няма

...
Как да разберем, когато някой си пада по нас?Вече няма
Коментари Харесай

Ето как да познаем, че някой ни харесва

Как да разберем, когато някой си пада по нас?

Вече няма смисъл да късаме листата на маргаритките и да броим " обича ме ", " не ме обича ", нито да купуваме следващото женско списание със препоръки за това. Учените най-сетне разгласиха заключенията си и по тази, на пръв взор, маловажна тематика.

Базирана на над 50 разнообразни изследвания за невербалната връзка, публикацията в Psychological Bulletin заключва, че зрителният контакт, усмивката, смехът и започването на диалог са сигурни знаци за интерес на отсрещната страна съвсем във всяка просвета по Земята. В западните общества към тях прибавяме кимането и гримасите.

" Когато харесваме някого, се държим по този начин, че да го накараме да ни има вяра, " споделя доктор Монтоя от Университета Дайтън в Охайо.

В същото проучване са опровергани някои други знаци, минавали за симптом на кокетничене като играта с кичур коса, повдигането на вежди и отворената поза на тялото.

Учените разясняват още, че упоменатите признаци, че някой ни харесва, се отнасят освен за чисто любовни връзки, само че и за такива сред познати, сътрудници и инцидентни срещи в всекидневието. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР