Как да разберем кога да оставим нещата както са били

...
Как да разберем кога да оставим нещата както са били
Коментари Харесай

Пожелай си звездите - история за любовта, на която ще се смеете с глас

Как да разберем по кое време да оставим нещата както са били и по кое време да продължим напред?

Попи Блум има явен проект за живота си: докторантура по логика на психиката, научноизследователска работа в нейния университет и фамилно самодоволство с красивия ѝ другар Грегъри.

Но когато приключва докторантурата си, не получава мечтаното предложение за работа, Грегъри я зарязва и тя даже няма къде да живее. Да бъде безработна и още веднъж да е в къщата на майка си, несъмнено не е част от проекта ѝ.
 image2_16x9.png 10 стилни пуловера ПОД 50 лв. за уютните есенни дни (които да си купиш на мига) На фокус
Попи е потънала в обезсърчение, тъй че, когато среща приятелката си от детинство Лиан, с наслада приема предлагането ѝ да наваксат пропуснатото през годините. А фактът, че Лиан има страховит брат, по който Попи в миналото си е падала, е просто бонус.

Неочаквано Попи получава опция да работи в радиото като водещ и да прави това, което постоянно е желала – да оказва помощ на хората. Скоро с изключение на с сполучлива кариера се снабдява и със ужасно гадже и цялостен тим другари. Нещата не могат да бъдат по-хубави.

Но животът може да те изненада, когато минимум го очакваш, и Попи скоро ще би трябвало да избира. С нови другари, нова кариера и нова обич, допустимо ли е да направи всички щастливи, или всичко реализирано дотук ще се сгромоляса към нея…

История за другарството, втория късмет и новата обич, която ще ви накара да се смеете с глас.

 книга ИК " Ибис "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР