Как да разберем, че новият сладур, с който сме се

...
Как да разберем, че новият сладур, с който сме се
Коментари Харесай

3 признака, че той ви иска завинаги

Как да разберем, че новият сладур, с който сме се срещнали, в действителност е подготвен на освен това от регулярни срещи. Всички към този момент сме разбрали, че единствено привличане не е достаъчно, нужно е доста повече от химия. Хубаво е да стартираме сами да разпознаваме кой е подготвен и желае освен това с нас. Така че, в случай че се чудите дали това е той, обърнете внимание на следните три неща:

1. Подхожда постепенно и деликатно

Мъж, който е подготвен за дълги взаимоотношения, стартира бавнo и внимателно. Да го назовем равнище 1. Има потребност от време, с цел да ви опознае, тъй като за него е значимо да знае какъв човек ще стои до него.

Мъже, които се хвърлят на равнище 5 се отдават на тръпката и химията? Не очаквайте доста от тях. Започват с доста страст и имат потребност непрекъснато да бъдат с вас. Истината е, че елементарно губят интерес и не могат да се задържат дълго време – вие не сте построили нищо значително дружно, тъй като времето ви дружно е било прекомерно малко.

Но вижте, господата, които стартират от равнище 1, имат време и пространство да порастват в връзките ви. Да изследват, да им бъде забавно. Все отново – решил е, че ви желае за повече от месец.

2. Той основава прекарвания с вас

Иска да ви вижда все по-често и да ви направи част от живота си. Да работи постепенно не е задоволително. Моментите, които преживявате би трябвало да ви носят мощна страст. Ако усещате обаче, че се виждате все по-рядко, тогава не се вглъбявайте в тези връзки, тъй като това е знак, че не вървите към дълготрайна връзка.

Човек, който към този момент е влюбен стартира да прави проекти за бъдещето ви и се интересува какво мислите вие по този въпрос.

Може би е време вие да се запитате: Какво желая да имам аз самата с него?

3. Иска ви единствено за себе си

Последните късчета от пъзела се подреждат, когато той желае да се обвърже с вас. И ви желае единствено за себе си. Тогава ще стартира да приказва и за по-дългосрочни общи проекти. Ще ви показа на родителите и приятлите си.
Ще търси метод да бъде част от вашия живот и да поема повече отговорности свързани с вас. Вашето мнение ще е значимо, тъй като е решил да продължите дружно по пътя.

Мъжете се обвързват в действителност, когато опознаят дамата до себе си и най-много нейния темперамент. Споделените моменти и страсти са нещата, които отварят сърцето му. А когато стартира да разказва общото ви бъдеще… бъдете сигурна, че ви чака обич!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР