Как да привлечем нови приятели? Особено такива, които ни зареждат

...
Как да привлечем нови приятели? Особено такива, които ни зареждат
Коментари Харесай

Как да създадем нови приятелства в 10 стъпки

Как да притеглим нови другари? Особено такива, които ни зареждат с сила и ни оферират друга позиция на живота, пита BrightSide?

Следните 10 съвета ще ви оказват помощ.

1. Не мислете прекалено много

Достатъчно приятни и занимателни ли сме за останалите? Дали не им доскучаваме? Всеки мисли за това, когато контактува с нов човек. Хубавото в тази ситуация е, че нормално всичко е в нашата глава. Хората са по-възприемчиви, в сравнение с си мислите.

2. Не се опасявайте

Срещата с нови хора може постоянно да бъде много стресираща. Стараем се по всякакъв начин да бъдем занимателни и положителни събеседници. Но колкото повече старания поставяме, толкоз по-малко съумяваме. Затова най-хубавият съвет е следният – просто бъдете себе си.

3. Направете дребна стъпка

Нямате време да се срещате с повече хора? Защо не заговорите нов чиновник на работното място? Така ще упражнявате обществените си умения. Дори откритата поза може да бъде една дребна крачка.

4. Излезте на открито

Готови сте да поддържате връзка? Следващата ви стъпка е да излезете на открито! Запишете се на курсове, семинари, групи и действия, които ви интересуват, с цел да намерите нови и забавни хора.

5. Нека първият ход да е ваш

Скочете в „ необятното “, когато се почувствате подготвени за основаване на нови другари. Използвайте психически трикове, които оказват помощ в общуването и построяването на положителните взаимоотношения.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР